Ο Λιάγκας, όταν έλειπε, έβλεπε...Μενεγάκη αντί για «Πρωινό mou»!!

To είπε ο ίδιος στην εκπομπή. Δείτε το!

Ο Λιάγκας, όταν έλειπε, έβλεπε...Μενεγάκη αντί για  «Πρωινό mou»!!

Αυτό πια πρώτη φορά το ακούμε! Παρουσιαστής πρωινής εκπομπής αντί να στηρίζει το κανάλι του παραδέχεται ότι βλέπει τους απέναντι και μάλιστα το αποκαλύπτει ο ίδιος!


Και δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε παρουσιαστή και για μια οποιαδήποτε «απέναντι», αλλά για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Μενεγάκη!


Ο Γιώργος ως γνωστόν απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από την εκπομπή και τα ηνία είχε αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος –που να ξερε- έστελνε κάθε μέρα «τα φιλιά μου στον Γιώργο και στην Φαίη που μας βλέπουν»!!


Σήμερα κατά την διάρκεια της εκπομπής (ο Γιώργος όπως σας είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση έχει επιστρέψει στο πόστο του) ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έβλεπε Μενεγάκη, όταν ήταν σπίτι!


Αναφερόμενος σε ένα θέμα με την Μαριέττα Χρουσαλά και τις σαγιονάρες που σχεδιάζει είπε: «Ωραίες είναι, τις είδα στην Μενεγάκη, που την είχε καλεσμένη μια μέρα που δεν ήμουνα εδώ»!!!


«Παγωμάρα» στο πλατό και μετά… «Καλά ρε Γιώργο, αντί να δεις εμάς, έβλεπες την Ελένη;», παραπονέθηκαν Ουγγαρέζος – Σταμάτη.


«Ε, ναι έτυχε και την είδα. Τι να κάνω; Να πω ψέματα;», είπε ο παρουσιαστής, οποίος αφού κατάλαβε την χοντράδα πήγε να δικαιολογηθεί: «Έβγαζα συμπεράσματα για την πορεία της εκπομπής. Να μην ξέρουμε που οφείλεται η επιτυχία;». Ποια επιτυχία δεν διευκρίνισε και στην προσπάθεια του να λήξει το θέμα πρότεινε να προχωρήσουν σε επόμενο θέμα.


Έλα όμως που «ο λαός δεν ξεχνά»… Κάτι πρέπει να του ψιθύρισαν στο αυτί και τότε αυτός τα «ψιλοπήρε»: «Παιδιά, σας απάτησα για 5 λεπτά. Τώρα τι να κάνουμε; Μετά βαρέθηκα και άλλαξα πάλι», είπε, απαντώντας και στην Σάσα Σταμάτη, η οποία του έκανε στενό μαρκάρισμα λέγοντας ότι η Μαριέττα ήταν καλεσμένη της Ελένης μισή ώρα.


Πάντως, και η Σταμάτη παραδέχτηκε ότι όταν τελειώνει η εκπομπή βλέπει και αυτή «Καφέ»!!!


«Μα τι θα γίνει; Κανείς από τους συντελεστές της εκπομπής μας δεν μας… βλέπει;;;», είπε χαριτολογώντας ο Λιάγκας και έκλεισε το θέμα εκεί…


Δείτε τον απολαυστικό διάλογο με την «γκάφα» στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top