Ανανέωσε με ΑΝΤ1 ο Παπαδάκης για 2 ακόμα χρόνια

Δραστικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη του καναλιού

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να ακούγονταν διάφορες φήμες ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα ανανεώσει του χρόνου με τον ΑΝΤ1, όμως το κανάλι θέωρησε πως ο παρουσιαστής αποτελεί σταθερή αξία, γι΄αυτό και του ανανέωσαν το συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια.

Οι τζίφρες έπεσαν περί τα τέλη Μαρτίου, με το συμβόλαιο να έχει τους εξής όρους και αλλαγές σύμφωνα με την Espresso: η εκπομπή από του χρόνου θα ξεκινά στις 8 και θα διαρκεί τέσσερις ολόκληρες ώρες μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Όπως είναι φυσικό το “καινούργιο” «Καλημέρα Ελλάδα» θα διατηρήσει τον Γιώργο Παπαδάκη ως κεντρικό παρουσιαστή. Ωστόσο, θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές με καινούργια πρόσωπα τα οποία θα ενδυναμώσουν τόσο το ενημερωτικό, όσο και το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής, δίνοντας της έναν αέρα "info-tainment".

Αν πάντως το παραπάνω δημοσίευμα ισχύει, είναι απορίας άξιον τι θα απογίνουν οι "Καραμεροχαριτάτοι" που φέτος "παίζουν" στη ζώνη 10-1.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top