Αποκαλύψεις στο GNTM: Η μούντζα και τα πεταμένα εσώρουχα το κρεβάτι!

Οι FF μιλούν για την απόφαση να διώξουν την Ελευθερία από το δωμάτιο

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μιας και η FF συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της Ελευθερίας. με αποτέλεσμα να καταφέρουν να τη διώξουν από το δωμάτιο.

FF σε Ελευθερία: «Δε σε θέλουμε εδώ. Ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ»

GNTM: Φωτογράφιση πάνω σε έναν... έξαλλο ταύρο - Δείτε το trailer

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Φωτεινή Ψυχίδου βρέθηκαν στα γυρίσματα και μίλησαν με τα κορίτσια.
«Δεν τα πηγαίναμε καλά με την Ελευθερία. Ξυπνούσαμε με νεύρα κάθε μέρα, οπότε θεωρήσαμε καλύτερο για την απόδοσή μας να φύγει. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω φιλίες. Είμαι εδώ, είμαι μόνη μου και θα βγω μόνη μου (σ.σ όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσω)», είπε η Κάτια.

Θέση για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα για τη συμπεριφορά των FF πήρε και η Κέισι, η οποία δε «μάσησε» τα λόγια της: «Καημένα κορίτσια είναι για εσάς. Για εμάς είναι πέντε κορίτσια που δε μοιράζονται τίποτα και θέλουν να είναι οι πέντε τους. Δεν έχουμε λόγο να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους με αρνητική ενέργεια».

Από την άλλη πλευρά, η Ασημίνα έκανε λόγο για αχαριστία από την πλευρά της Ελευθερίας, αφού όπως ισχυρίζεται τη βοηθούσαν και εκείνη δεν έκανε τίποτα. «Η Ελευθερία ήταν πολύ ακατάστατη. Της πλέναμε, της καθαρίζαμε και όλη αυτή η αχαριστία μας γύρισε μπούμερανγκ. Είναι πολύ άσχημο να δίνεις και τελικά να σε μουντζώνουν».

Τι λέει όμως η Ελευθερία για την απόφαση της πεντάδας να τη διώξουν από το δωμάτιο; «Δεν περνούσα καλά με τα κορίτσια. Δεν ήθελα να κάνω τόσο πολύ παρέα με τις κοπέλες. Το πρόβλημα ήταν ο χαρακτήρας τους».

Τους ισχυρισμούς της Ελευθερίας αντέκρουσε η Μαρτίνα, η οποία ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είπαν στην συμπαίκτριά τους να φύγει από το δωμάτιο... παρόλο που είχαν φτάσει στα όριά τους, αφού έβλεπαν συνεχώς εσώρουχα πάνω στο κρεβάτι και… στράβωναν!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top