GNTM Trailer: Υψηλή ραπτική και «FF» κατά Ελευθερίας την επόμενη εβδομάδα

Τα κορίτσια… ισορροπούν μεταξύ παραμονής και αποχώρησης!

Με φορέματα υψηλής ραπτικής πρέπει να ποζάρουν τα κορίτσια στην επόμενη δοκιμασία. Όμως, όπως είναι γνωστό, στο GNTM τίποτα δεν είναι εύκολο, αφού -ουσιαστικά- θα πρέπει να «δοκιμάσουν» την ισορροπία τους.

Η μόνη που φαίνεται να χαίρεται με αυτή τη δοκιμασία είναι η Μαρία η αγρότισσα που δηλώνει ότι συνήθιζε να ανεβαίνει στα δέντρα.

GNTM: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε;

GNTM: «Είσαι μοντελάρα» - Οι κριτές την αποθέωσαν

Μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στη γνωστή πεντάδα των «FF» αποτελεί η παρουσία της Ελευθερίας στο ίδιο δωμάτιο, που κάνουν τα πάντα για να τη διώξουν. Τα υπόλοιπα κορίτσια ενώνονται εναντίον της ομάδας, υπερασπιζόμενες την Ελευθερία.

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι 19 υποψήφιες θα πρέπει να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ ποζάρουν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

 Ένας αγώνας δρόμου δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία όμως δεν το χρησιμοποιεί με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία γίνεται το μήλο της έριδος όταν αποκαλύπτει μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της.  Οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται και η συγκατοίκηση αποδεικνύεται δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέπτεται το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σέξι πλευρά τους.

Στο πλατό οι κριτές λένε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εξηγήσεις.

Ποια δεν κατάφερε να ισορροπήσει στα ζητούμενα, γκρεμίζοντας το όνειρό της για τη συνέχεια;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top