GNTM: Makeover με κλάματα και νεύρα! - Δείτε το trailer

Απόψε το βράδυ το πολυαναμενόμενο επεισόδιο!

Η αγαπημένη μας στιγμή στο GNTM έφτασε! Το extreme makeover των κοριτσιών θα γίνει απόψε!

Τα 20 υποψήφια GNTMs θα μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks. 

Οι αντιδράσεις και τα πρώτα «όχι» δεν αργούν να ακουστούν, ενώ η ανασφάλεια της αλλαγής κυριεύει ακόμα και τις πιο τολμηρές. Η θέα ψαλιδιών, ξυραφιών και οξυζενέ τρομάζει, τα κορίτσια όμως καλούνται να συνεργαστούν, ιδίως όταν η διαδικασία αποκτά και κοινωνικό χαρακτήρα με τα παλιά ρούχα να δίνονται προς ανακύκλωση και τις κομμένες κοτσίδες να χαρίζονται στο Άλμα Ζωής. 

Η στιγμή της αποκάλυψης επιφυλάσσει άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις «ολοκαίνουριες» υποψήφιες του GNTM

Νέα μέρα ξεκινά στο σπίτι με τα κορίτσια να ξυπνούν στην κυριολεξία ανανεωμένα

Η Έλενα Χριστοπούλου κάνει την εμφάνιση της και βοηθά τα μοντέλα να αγκαλιάσουν τη νέα τους εμφάνιση με μια ιδιαίτερη polaroid φωτογράφιση: το κάθε κορίτσι καλείται να περάσει στο κλικ ένα συναίσθημα της επιλογής της. 

Νιώθουν όλες το ίδιο χαρούμενες με τον καινούριο τους εαυτό; 

Θα καταφέρουν να οικειοποιηθούν γρήγορα το new look τους και να εκτοξευτούν στα πλαίσια και στους ρυθμούς του διαγωνισμού;


 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top