GNTM: Η διαφωνία Καγιά-Παπαγεωργίου για τη διαγωνιζόμενη με τα πολλά tattoo

Δίχασε τους κριτές

Η Ειρήνη πήγε στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά δίχασε τους κριτές!

Η 24χρονη υποψήφια έχει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός της πάρα πολλά τατουάζ. Αυτό είναι γνωστό ότι δεν αρέσει στους κριτές. Μάλιστα, στο περσινό Greece’s Next Top Model πολλές κοπέλες είχαν κοπεί λόγω αυτών. 

«Έρχομαι στο GNTM γιατί θέλω να αλλάξω τη μόδα και να γίνουν πιο αποδεκτά τα τατουάζ!» δήλωσε το νεαρό μοντέλο στην κάμερα.
Όταν βρέθηκε μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, έτρεμε από το άγχος της. 

Οι κριτές αν και της είπαν πολύ καλά λόγια για το πρόσωπό της, διαφώνησαν μεταξύ τους για τα πολλά τατουάζ.

Η Ηλιάνα με τον Δημήτρη Σκουλό και τον άγγελο Μπράτη δήλωσαν πώς θα ήθελαν φέτος να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν την ευκαιρία σε μια κοπέλα με πολλά τατουάζ. 

GNTM: «Το Instagram σου είναι λαϊκό»-Η φωτογραφία με την Τούνη!

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά επέμενε πώς διαφωνεί κάθετα και ότι δεν υπάρχει κανένα πασίγνωστο μοντέλο στον κόσμο που να κάνει καριέρα με τατουάζ. Εκεί διαφώνησε με την Ηλιάνα, η οποία της είπε ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει… 

«Εγώ παιδιά πραγματικά έχω μείνει! Τόσα τατού από τη μια μεριά ολόκληρη;» αναρωτήθηκε στην αρχή η Βίκυ.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Σκουλός είπε στην Ειρήνη: «Έχεις μια αθωότητα στο βλέμμα και ένα baby face που δεν κολλάνε πολύ με τα τατουάζ. Όλη αυτή αντίθεση μου βγάζει ένα κακομαθημένο μέσα σε εισαγωγικά παιδί. Μου βγάζει μια ιδιαιτερότητα που εμένα μ’ αρέσει» και την πέρασε στην επόμενη φάση. 

GNTM: Καγιά-Ηλιάνα έκαναν πασαρέλα και «έκοψαν την ανάσα»!

«Σε αυτή τη σεζόν θέλω να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να κάνουμε αυτή την αλλαγή. Βλέπω στα μάτια σου, στο χαμόγελό σου ότι το θες πάρα πολύ και θέλω πολύ να σε ξαναδώ» της είπε η Ηλιάνα και της έδωσε το δικό της «ναι»!

Η Βίκυ Καγιά δεν άλλαξε γνώμη και της είπε «όχι», ενώ στο τέλος ο Άγγελος Μπράτης κρατώντας την «καυτή πατάτα» της έδωσε το πολυπόθητο «ναι» και η 24χρονη πέρασε στo Bootcamp! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top