Τανιμανίδης: «Το Survivor δεν έκανε νούμερα, μάλλον...»

Τι είπε για τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει επιστρέψει ανανεωμένος από τις διακοπές στα ελληνικά νησιά αλλά και το εξωτερικό και μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη «Φωλιά των Κου Κου» για το νέο του επαγγελματικό βήμα στον ΣΚΑΙ αλλά και για τον γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα.

«Η Χριστίνα δε με ζηλεύει και ούτε εγώ τη ζηλεύω. Ένας χρόνος γάμου είναι παράδεισος, μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί.»

Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο παρουσιαστής δε δίστασε να αναφερθεί και στα χαμηλά νούμερα που έκανε πέρυσι το Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Το Survivor δεν έκανε νούμερα, μάλλον δε γούσταρε ο κόσμος το “Ελλάδα – Τουρκία”, προτιμάει να είναι διάσημοι και μαχητές. Είναι λογικό, δε θα διαφωνήσω με τον κόσμο

«Μου λείπει πάρα πολύ η ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει και μου αρέσει πάρα πολύ να δοκιμάζομαι. Δεν είμαι στέλεχος του ΣΚΑΙ, είμαι συνεργάτης. Καλά κάνουν και φέρνουν ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν δυνατά προγράμματα. Ο Ατζούν είναι φίλος μου, άσχετα με την επαγγελματική σχέση. Το Survivor δεν έκανε νούμερα, μάλλον δε γούσταρε ο κόσμος το “Ελλάδα – Τουρκία”, προτιμάει να είναι διάσημοι και μαχητές. Είναι λογικό, δε θα διαφωνήσω με τον κόσμο», είπε ο Σάκης.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top