MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα Μπουρλόκα!

Η on air πρόταση συνεργασίας του Πάνου Ιωαννίδη

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν αυτή που αποχώρησε από το MasterChef!

Η παίκτρια έκανε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Παντελής αγκάλιασε τη συμπαίκτριά του και επέστρεψε στο σπίτι, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε να χαιρετίσει τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στην Ιωάννα ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αν και δε χαίρεται καθόλου που ο διαγωνισμός μαγειρικής θα συνεχιστεί δίχως να έχει κάποιον παίκτη από την ομάδα του.

Μάλιστα, ο σεφ της εξομολογήθηκε ότι ήταν εκείνος που της «στέρησε» την παραμονή της στο MasterChef, αφού έδωσε έναν βαθμό παραπάνω στο πιάτο του Παντελή.

Λίγο πριν του επιστρέψει την κονκάρδα της τής είπε ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και της πρότεινε να συνεργαστούν στο μέλλον.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ασημίνα είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν ένα παραμυθένιο ταξίδι. Θα συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε όλο αυτό όταν θα ανοίξει η πόρτα θα φύγω και δε θα μπω ξανά στο MasterChef. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε να τη συνοδεύσει έως την έξοδος, μιας και ήταν η τελευταία παίκτρια που είχε στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top