«Στο MasterChef δεν υπήρχε καμία κλίκα»: Η απάντηση του Τάσου στην Άλκηστη

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Τάσος Κυρικλάκης, ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef την περασμένη Παρασκευή. 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ανάμεσα σε άλλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι, ο 30χρονος μάγειρας απάντησε και στη συμπαίκτριά του, την πολυσυζητημένη Άλκηστη και στα όσα είπε εναντίον του, αλλά και της «κλίκας» που θεωρεί ότι έχει δημιουργηθεί.

«Τα περί κλίκας και σκευωρίας καμία σχέση. Ξεκινήσαμε 21 άτομα. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε και οι 21. Στην Κρήτη είμαστε ένα εκατομμύριο κόσμος. Με τον Γιώργο τα βρήκαμε. Με την Άλκηστη είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Δεν πιστεύω πως έχει με μένα κάτι προσωπικό. Από ό,τι έχω δει, έχει κράξει όλον τον κόσμο. Με πήρε και μένα η μπάλα. Μπροστά μου ποτέ δεν έγινε κάτι. Δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Τι λέει ο καθένας με την κάμερα, όταν δεν τον βλέπει κανείς, δεν με απασχολεί και πολύ. Πίσω σου μπορούν να σε δέρνουν αν θέλουν. Μπροστά σου είναι το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα για το τι έλεγε η Άλκηστις. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κράξω κάποιον που δεν είναι μπροστά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top