Πρώην παίκτης Survivor: Δεν είχαμε όρεξη για σεξ - Δεν πλενόταν κανείς

Για το αν υπήρχαν σεξουαλικές ορμές: Όχι… δε χτύπησε το κουδουνάκι!

«Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα» σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Θεοδώρου, σχολιάζοντας την απόφαση κάποιων παικτών του πρώτου Survivor να πάνε στο Nomads.

«Το είδα και μου φάνηκε λίγο περίεργο. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Το να φύγω από ένα παιχνίδι και να πάω σε ένα άλλο παιχνίδι μέσα σε τρεις – τέσσερις μήνες. Θα πήγαινα όταν θα γίνει κάποια στιγμή το All Star Survivor στην Ελλάδα που θεωρώ ότι είναι το γνήσιο παιχνίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει με τους επίλεκτους. Νομίζω ότι θα το περιμένει και όλος ο κόσμος που μας έχει αγαπήσει», είπε ο Πάνος Θεοδώρου στην εκπομπή Ooh La La.

Απαντώντας στο αν υπήρχαν σεξουαλικές ορμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είπε με χιούμορ: «Όταν όλη τη μέρα παλεύεις για την επιβίωση σου, το κομμάτι το σεξουαλικό δεν σου λείπει τόσο. Δε χτύπησε το κουδουνάκι και μάλιστα συζητούσα με τα παιδιά και λέγαμε: “Λες να βγούμε και το κουδουνάκι να μείνει όπως είναι;”».

Τέλος, είπε πως δεν πλενόντουσαν στο ριάλιτι αλλά.. δε μύριζε κανείς τους: «Σε εμάς δεν μύριζε κανένας. Οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι δεν τρως τοξίνες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top