Σταμάτης Μαλέλης: Ετοιμάζουμε πολιτική κίνηση με προοδευτικό χαρακτήρα

Απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών

Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα ανακοίνωσε απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, μέσα από την εκπομπή Super Star, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στην γενικότερη πολιτική κατάσταση, την οικογενειοκρατία, που έχει καταστρέψει τη χώρα και επισήμανε ότι χρειάζεται μία ευρύτερη ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

��

Στόχος, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης , ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος. «Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική φουρνιά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι χρειάζονται άνθρωποι στην πολιτική που να έχουν καταξιωθεί πρώτα στη δουλειά τους. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όλη αυτή η κίνηση είναι κοντά στον Φώτη Κουβέλη.

Απαντώντας για τα media σε ερωτήσεις τηλεθεατών

Στη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές έστελναν τις ερωτήσεις, οι οποίες κάλυπταν μία ευρεία γκάμα από την πολιτική κατάσταση, τους αγανακτισμένους, την τηλεόραση κ��ι το ρόλο της, το life style, αλλά και γενικώς τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Σταμέτης Μαλέλης, απαντώντας σε ερώτηση αν μέσα από την τηλεόραση αισθάνεται ότι συμβάλλει αρνητικά στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης στη νεολαία, έκανε τολμηρά την αυτοκριτική του και παραδέχθηκε ότι ναι κάποιες φορές αισθάνεται έτσι. Πρόσθεσε ωστόσο ότι το Star, και στο δελτίο και στις εκπομπές, αλλάζει και ότι έχουν κοπεί πρόσωπα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως αρνητικά πρότυπα.

Χαρακτήρισε επίσης το Life Style «αντίδοτο στην κατάθλιψη», ενώ προανήγγειλε ότι μελλοντικά το κανάλι θα αναδείξει περισσότερο τα κοινωνικά προβλήματα.

Οι τηλεθεατές υπέβαλλαν και ερωτήσεις που αφορούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα της Showbiz, όπως η Ελένη Μενεγάκη και τα συμβόλαιά της για την οποία ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR είπε ότι παίρνει πάρα πολλά λεφτά. Τόνισε μάλιστα ότι οι πρωινές εκπομπές δεν φέρνουν έσοδα στα κανάλια σε αντίθεση με τις μεσημεριανές που είναι κερδοφόρες.

:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top