Elatte: Ποιος αποκάλεσε την Μπουλέ… «Ράνια;» (!!!)

«Εχεις μείνει στα περυσινά» απάντησε η παρουσιάστρια

Elatte: Ποιος αποκάλεσε την Μπουλέ… «Ράνια;» (!!!)

Αν μπορεί να πει κανείς κάτι για το πρωινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ant1 είναι ότι σίγουρα δεν αφήνει κανέναν… αδιάφορο. Σημασία, άλλωστε, δεν έχει εάν κάτι προκαλεί το ενδιαφέρον θετικά ή αρνητικά, σημασία έχει να προκαλεί.

Το πρωί της Τετάρτης (06/07) άλλη μια ατάκα έκανε τους πάντες στο στούντιο να «παγώσουν» με αυτό που ακούστηκε. Οι παρουσιαστές «έβγαλαν» σύνδεση με δημοσιογράφο, ο οποίος μετέδωσε την είδηση για τα χρήματα που έφαγαν ποντίκια από ηλικιωμένο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Του τα έφαγαν οι ποντικοί Ράνια και Θανάση»… είπε ο συνεργάτης της εκπομπής Βαγγέλης Σαρρής. Η ξανθιά τηλεπερσόνα γουρλώνει τα μάτια, συνοφρυώνεται και λέει όλο παράπονο: «Νάντια καλέ… έχεις μείνει στα περυσινά!»

Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη και διόρθωσε το λάθος του, λέγοντας σωστά το όνομα της παρουσιάστριας. Οι υπόλοιποι συνεργάτες κοιτάζονταν μεταξύ τους, καθώς η… γκάφα ήταν ομολογουμένως αισθητή και… επικίνδυνη. Αν το καλοσκεφτεί κανείς πάντως, δεν έγινε και τίποτα. Θα φταίει το μαλλί των δύο κυριών που μοιάζει φαίνεται. Μην ανησυχείτε, έχετε καιρό. Για την ακρίβεια έχετε όλο το καλοκαίρι στην διάθεσή σας να γνωριστείτε καλύτερα. To know us better που θα έλεγε και γνωστός πρωταγωνιστής...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top