Μενεγάκη:«Θα αναρωτιούνται σε τι σπίτι μεγαλώνουν τα παιδιά μου»

Ο προβληματισμός της και η συμβουλή της Μπακοδήμου

Μενεγάκη:«Θα αναρωτιούνται σε τι σπίτι μεγαλώνουν  τα παιδιά μου»

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου δεν μίλησαν ως παρουσιάστριες αλλά ως μαμάδες!Είδε βλέπετε η μία στο μάτι της άλλης την αγωνία της μάνας και προβληματίστηκαν.

«Ο γιος μου το καλοκαίρι κάνει κακές παρέες και φέρνει πολύ υλικό στο σπίτι» είπε η Ελένη και συμπλήρωσε «με ρώταγε τις προάλλες τι σημαίνει αυτή η λέξη.Όλο και καινούργιες λέξεις μαθ��ίνει και τις λέει και διαρκώς».

Μάταια έσπευσε η Μαρία Μπακοδήμου να την καθησυχάσει τονίζοντας πως και εκείνη με τα παιδιά της τα ίδια αντιμετωπίζει τα παίρνει όμως πιο χιουμοριστικά τα πράγματα.«Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή μαζί τους όταν τους βλέπω να χρησιμοποιούν βρωμοκουβέντες να το παίξουν άντρες!Είναι αστείο» διευκρίνισε.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν θέλει τα παιδιά της να γίνουν αθυρόστομα και ιδίως οι κόρες της:«η μικρή μου κόρη ακούει το γιο μου που επαναλαμβάνει άσχημες λέξεις και τις λέει και αυτή. Εγώ πάλι λέω. Παιδί μου μη λες τέτοιες λέξεις θα αναρωτιούνται σε τι σπίτι μεγαλώνεις».

Η φιλοξενία της στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» έκανε την παρουσιάστρια του Star να θυμηθεί τα χρόνια που έκανε εκείνη πρωινό:«πάνε 10 χρόνια από τότε» είπε η Μαρία όμως η Ελένη είχε την ένστασή της «Ε, όχι και δέκα!Παραπάνω»,είπε.

Είναι δυνατόν μία βασίλισσα του πρωινού σαν την Ελένη να μη θυμάται την πορεία άλλων συναδέλφων που πέρασαν από τα πρωινάδικα;Όχι βέβαια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top