Σάκης Τανιμανίδης: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το Survivor 3!

Πώς είναι οι σχέσεις του με τον Ατζούν

Ο Σάκης Τανιμανίδης μόλις επέστρεψε από τον μήνα του μέλιτος με την Χριστίνα Μπόμπα, εγκαινίασε το μουσείο των Ψευδαισθήσεων και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για όλα!

Το Museum of Illusions μετά την διεθνή επιτυχία του σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, ανοίγει και στην Αθήνα, καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες του στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου (Άστιγγος 12). Σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια θα ανοίξουν τις πύλες σε ένα συναρπαστικό κόσμο. Το μουσείο φέρνουν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας (experiential entertainment).

Για το Survivor 3 και την σχέση του με τον Ατζούν, είπε ο παρουσιαστής: «Είναι αστεία αυτά που ακούγονται! Κάνουμε το Ταλέντο τώρα και ασχολούνται για το Survivor 3! Με τον Ατζούν δεν έχει γίνει κάτι... Δεν ισχύει τίποτα από όλα γράφονται. Είμαστε φίλοι. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για το Survivor ακόμα.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top