Ρεπόρτερ του Star: "Είδα μπροστά μου τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα"

Περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

Τον εφιάλτη που έζησε τη χθεσινή νύχτα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στο Μάτι Αττικής περιέγραψε στην έκτακτη εκπομπή του Star, ο δημοσιογράφος, Άρης Λάμπος. 

Ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα από την πύρινη λαίλαπα. 

«Εικόνες που σφίγγουν το στομάχι. Την ώρα που προσπαθήσαμε να κάνουμε ρεπορτάζ στον Λόφο της Ζούγκλας αντικρύσαμε μια αποτρόπαιη εικόνα. Μια γυναίκα νεκρή. Στα πόδια της ένα μικρό κοριτσάκι. Στο ίδιο σημείο πολύ κοντά τους ήταν άλλο ένα παιδάκι και ακόμη μία γυναίκα. Από όσο βέβαια μπορούσαμε να καταλάβουμε. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Κολώνες της ΔΕΗ είχαν πέσει πάνω τους. Οι άνθρωποι αυτοί προσπάθησαν να φύγουν γιατί ήταν δίπλα από ένα φλεγόμενο σπίτι, το οποίο μάλιστα είχε και φλόγες από φυσικό αέριο που έβγαιναν εκείνη τη στιγμή. Στα πόδια τους είχαν ένα πανί στο οποίο μέσα υπήρχαν πιθανότατα λιγοστά πράγματα που προσπάθησαν να πάρουν μαζί τους. Δεν ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν ταυτοποιηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών από τη φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μάτι, τον Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα αυξάνεται συνεχώς. Όπως είπε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60, αν και επισήμως ανέρχονται στους 50. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top