Μαρία Νεφέλη: Οι δηλώσεις για τον καυγά έξω από το αστυνομικό τμήμα

Τι είπε για τον Ανανιάδη - Αποκλειστικά πλάνα

«Δεν υπάρχει καμία παρανόηση! Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει!» ανέφερε η Μαρία - Νεφέλη Γαζή στο Star έξω από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, όπου βρέθηκε μαζί με τον Ανθιμο Ανανιάδη και τον τριών μηνών γιο τους μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους. 

Διαβάστε επίσης: Η μητέρα του Ανανιάδη μιλάει στο star.gr για τον καυγά με τη Μαρία Νεφέλη

Το ζευγάρι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Τελικά αλληλομηνύθηκαν με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα"  και έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Ανανιάδης-Μαρία Νεφέλη: Δεν έχει γίνει η νομική αναγνώριση του γιου του

Η δικογραφία θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία όπου εκεί πλέον θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. 

Στην καφετέρια δίπλα ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα ήταν οι γονείς της Μαρίας – Νεφέλης όπου φρόντιζαν τον μικρό Τιμόθεο αλλά και η θεία της 19χρονης.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, που προσπάθησε να μιλήσει στην καφετέρια με τους γονείς της Μαρίας Νεφέλης.

Μάλιστα, όση ώρα συζητούσαν, ζητούσαν από τη μητέρα της Μαρίας – Νεφέλης να κρατήσει στην αγκαλιά το εγγονάκι της. Μέσα στο τεταμένο κλίμα, πάνω και κάτω από το αστυνομικό τμήμα, βγήκε βιαστικός και αμίλητος ο Άνθιμος Ανανιάδης κρατώντας τον σκύλο του. 

Πάντως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον  Κώστα Βουτσά, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι τον επισκέφθηκε στο σπίτι του μαζί με το μωρό πριν από τέσσερις ημέρες και οι δυο τους έδειχναν αγαπημένοι. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top