Η μητέρα του Ανανιάδη μιλάει στο star.gr για τον καυγά με τη Μαρία Νεφέλη

Τι δήλωσε μετά τον διαπληκτισμό του ζευγαριού που τους οδήγησε στο τμήμα

(Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλο το παρασκήνιο για τον καυγά του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας - Νεφέλης Γαζή)

Μια ημέρα μετά τον καυγά ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία - Νεφέλη Γαζή που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και στις αλληλομηνύσεις για εξύβριση, η μητέρα του ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr. 

Η κα Καραγιάννη, φανερά στεναχωρημένη για τις τεταμένες σχέσεις του ηθοποιού και της 19χρονης χορεύτριας που πριν περίπου τρεις μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο τους,  δήλωσε ότι ήταν δίπλα τους στο Α.Τ. μαζί με το νεογέννητο μωράκι. 

Ο Άνθιμος Ανανιάδης με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη

Μάλιστα, όπως τόνισε, αγαπάει την 19χρονη χορεύτρια σαν παιδί της και εύχεται οι δυο τους να τα βρουν και να παντρευτούν! 

«Εγώ χθες ήμουν κοντά στα παιδιά. Ήταν και ο μικρός μαζί. Όπως αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω και την κοπέλα.
Εντάξει, γίνονται, συμβαίνουν.  Από εκεί και πέρα θα πάρουν τον δρόμο τους τα πράγματα! Εγώ ήμουν κοντά, γιατί έπρεπε να είμαι κοντά! Για να στηρίξω και τους δύο! Εμένα με ενδιαφέρει να είναι οι δυο τους καλά. Να έχουν μια καλή σχέση, πορεία και να πάνε καλά τα πράγματα! Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους και αυτή τη στιγμή είναι παιδί μου και η κοπέλα. Δε μπορώ να πάρω θέση για κανέναν, γιατί πραγματικά τους αγαπάω και τους δύο και θέλω να πάρουν τα πράγματα την ομαλή τους πορεία. Όπως και αν είναι και με όποιες αποφάσεις και αν είναι»
ανέφερε.  

Νωρίτερα, με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο Άνθιμος Ανανιάδης, έκανε λόγο για ένα «ατυχές περιστατικό», ενώ παραδέχτηκε πως υπήρχαν εξαρχής προβλήματα με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του παιδιού που απέκτησαν μαζί. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός γνώρισε την ευτυχία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, στο πρόσωπο της 19χρονης χορεύτριας Μαρίας Νεφέλης. Ήταν συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι" και ο έρωτάς τους γεννήθηκε στις πρόβες.

Λίγο καιρό αργότερα ο Άνθιμος δήλωνε πανευτυχής, διότι θα γινόταν πατέρας. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο η Μαρία Νεφέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι την ημέρα που η Μαρία Νεφέλη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Κανείς δεν περίμενε πως δύο μήνες μετά θα φαίνονταν οι πρώτες σκιές στη σχέσεις του ζευγαριού. Οι πρώτες φήμες για το χωρισμό τους είχαν αρχίσει. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα τους ήθελαν να μένουν χωριστά. Κι εκείνος έσπευδε να εξηγήσει τα… ανεξήγητα.

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και προσπάθειες επανασύνδεσης, όλα δείχνουν πως η κατάσταση μεταξύ τους έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top