Σαλταφερίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τι ανέβασε η πρώην Μαχήτρια στο Instagram

Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο έγραψε η Εύη Σαλταφερίδου στο Instagram. 

Η παίκτρια, η οποία τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών, αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor και μέσω Instagram έκανε τον απολογισμό της. 

 «Επιστρέφοντας εκεί από όπου ξεκίνησες δεν είσαι πια ο ίδιος με τότε που ετοιμαζόσουν για το ταξίδι.. Αυτό το ταξίδι δεν είχε συγκεκριμένο εισιτήριο επιστροφής, δεν είχε ανέσεις ούτε ευκολίες.. Παρόλα αυτά, γυρνώντας πια, ο απολογισμός μου με βρίσκει χαρούμενη και πλήρη! Γεμάτη από ανεπανάληπτες εμπειρίες, μαγευτικές εικόνες, από έντονα συναισθήματα, πολλή αδρεναλίνη και από την αγάπη όλων των φίλων που με τιμήσατε με κάθε λέξη και πράξη υποστήριξης! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!❤️ #survivorgr #survivor2018 #survivor #survivorgreece #evisa #survivors #maxites #specialmoments #imback» έγραψε στη λεζάντα. 

 

 

Επιστρέφοντας εκεί από όπου ξεκινησες δεν είσαι πια ο ίδιος με τότε που ετοιμαζόσουν για το ταξίδι.. Αυτό το ταξίδι δεν είχε συγκεκριμένο εισητηριο επιστροφής,δεν είχε ανέσεις ούτε ευκολίες.. Παρόλα αυτά, γυρνώντας πια, ο απολογισμός μου με βρίσκει χαρούμενη και πλήρη! Γεμάτη από ανεπανάληπτες εμπειρίες,μαγευτικές εικόνες, από έντονα συναισθήματα, πολλή αδρεναλίνη και από την αγάπη ολων των φίλων που με τιμήσατε με κάθε λέξη και πράξη υποστήριξης!Ενα ευχαριστω ειναι λίγο!❤️ #survivorgr #survivor2018 #survivor #survivorgreece #evisa #survivors #maxites #specialmoments #imback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Sa (@evi_sa) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top