«Έθαψε» τον Γιώργο Παπαδάκη η Αθηναΐς Νέγκα

Γιατί «ξεσπάθωσε» εναντίον του μέσω Twitter;

«Έθαψε» τον Γιώργο Παπαδάκη η Αθηναΐς Νέγκα

Πρώτη ανάρτηση: 21/07/2011 22:37


«Βολές» στον Γιώργο Παπαδάκη έριξε η Αθηναΐς Νέγκα, που βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό στο Twitter για να επιτεθεί στον παρουσιαστή!

«Με ενθουσιάζει η εκπληκτική ιδέα του ΑΝΤ1 του χρόνου να κάνει ακόμα περισσότερες ώρες εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης», έγραψε η Αθηναΐς και συνέχισε: «όπως είναι με το μουστάκι του, μπορεί να κάνει και περάσματα σε τουρκικά σίριαλ».

Το μουστάκι του παρουσιαστή την ενόχλησε την μελαχρινή; Όχι καλέ - απλά λείπει καιρό η κοπέλα από την TV και είπε να κάνει ένα comeback…

«Η πρόθεση του ΑΝΤ1 να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπαδάκη του χρόνου σε σημείο υπερκόπωσης με θυμώνει», συνέχισε στο Twitter της η Αθηναΐς, αφού πρώτα μας ενημέρωσε -ειρωνικά πάντα- ότι δεν βλέπει μία εκπομπή αν δεν την παρουσιάζει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος.

Κι αν νομίζετε ότι σταμάτησε εδώ η ραδιοφωνική παραγωγός - κριτής... πλανάσθε πλάνη οικτρά!

«Silver Alert! O Γιώργος Παπαδάκης, 60 ετών, εξαφανίστηκε την ώρα που πήγαινε στον ΑΝΤ1 για μαραθώνιο εργασίας. Είναι ψηλός, με λευκά μαλλιά και μουστάκι», ήταν το επόμενο tweet.

Τι κι αν εκείνη την ώρα χιλιάδες κόσμου αποθέωνε τους Bon Jovi; Η Αθηναΐς είχε πάρει το φτυάρι της και «έθαβε» τον παρουσιαστή! Να δεις που περίμενε να πάρει πόστο στη διευρυμένη πρωινή ζώνη που ετοιμάζουν στο Μαρούσι αλλά... μάταια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top