Σ. Παπούλιας: «Ζητώ συγγνώμη από τη Μενεγάκη»!

Γιατί της βγάζει το καπέλο;

Σ. Παπούλιας: «Ζητώ συγγνώμη από τη Μενεγάκη»!

Ο Στάθης Παπούλιας βρέθηκε εκτός ALTER και εκτός «Πολύ Μπλα Μπλα», εκπλήσσοντας αρκετούς. Παρ’ όλ’ αυτά δεν νιώθει καμία πικρία.

«Δεν νιώθω καμία πικρία. Όταν μου ανακοινώθηκε, από τη μια ένιωσα ανακούφιση, γιατί από καιρό αισθανόμουν ότι πιεζόμουν ψυχολογικά με τη θεματολογία, αλλά όφειλα να τιμήσω το συμβόλαιό μου με την εκπομπή, και από την άλλη απορία γιατί κανείς δεν μου είπε το γιατί. Εγώ σ’ έναν συνεργάτη μου θα έλεγα: “Ξέρεις Στάθη, δεν σε θέλω πια γιατί έθιξες αυτόν ή είπες εκείνο ή είσαι παρωχημένος», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Μάλιστα με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, πλην ενός. Ένας μόνο άνθρωπος από το «Πολύ Μπλα Μπλα» δεν τον πήρε τηλέφωνο όταν έμεινε εκτός εκπομπής, κάτι που φαίνεται ότι τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του. Κι εδώ φυσικά κολάει και η Ελένη Μενεγάκη.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Νίκος Παρτσώλης, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Ρούλα Κουσκουρή, οι ρεπόρτερ, με πήραν αμέσως μόλις τελείωσε η συνεργασία με το ALTER. Όλοι με πή��αν εκτός από ένα πρόσωπο που πίστευα πως είχαμε καλή σχέση. Δεν θα σου πω το όνομά του. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ. Αλλά να που ήρθε η στιγμή να δικαιώσω την Ελένη Μενεγάκη για όσα έχει πει γι’ αυτό το άτομο στο παρελθόν. Ζητώ συγγνώμη από τη Μενεγάκη που την αδίκησα. Είχε δίκιο σε όλα», λέει όλο νόημα ο Σ. Παπούλιας.

Και για να σας δω τώρα τι τσακάλια είσαστε; Για ποιο πρόσωπο του «Πολύ Μπλα Μπλα» έχει κάνει αναφορά και μάλιστα αρνητική η Ελένη Μενεγάκη; Αναφορά μάλιστα για την οποία και τι δεν είχε ακούσει η γυναίκα από τα μεσημεριανά;

Εμείς υποψιαζόμαστε ότι μάλλον για την Ε. Φωτοπούλου χτυπά η καμπάνα. Σίγουρα η Ελενίτσα διαβάζοντας τη συγγνώμη του Σ. Παπούλια θα νιώθει μια ικανοποίηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top