Τέλος από το Survivor ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ»

Τέλος από το Survivor ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Τις βαλίτσες του για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor τη Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα ο παίκτης των Μαχητών είπε: «Τετέλεσται» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστώ πλέον. Ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό μου ομολογώ πως με τη βοήθεια των γιατρών έπαιζα. Είχα σχεδόν καθημερινά παυσίπονες ενέσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις κακουχίες που με κατέβαλαν. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δυναμώσει μετά την αποχώρησή μου…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top