Στέλιος Κρητικός: “Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε στο Survivor”

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά την επιστροφή του από το παιχνίδι!

Δείτε στο βίντεο τι είχε δηλώσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στο Survivor Πανόραμα μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο....

 

Προδομένος νιώθει από τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρος ο Στέλιος Κρητικός!

Σε συνέντευξή του παραχώρησε στο Down Town o ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον προπονητή ράγκμπι στο Survivor!

«Μέσα στο παιχνίδι υπήρχε μία κόντρα με έναν άνθρωπο που με κατηγορούσε απίστευτα, τον Σώζοντα, και ήθελα να δω τι έχει ειπωθεί. Δεν έχουμε εικόνα για το τι βλέπει ο κόσμος, παίζουμε ένα παιχνίδι στα τυφλά. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν «δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε για σένα». Και όντως έφριξα όταν είδα τα videos. Πιο πολύ με ενόχλησαν οι κατηγορίες που έβγαζε από τη φαντασία του» ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός και πρόσθεσε: 

Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε. Πρόδωσε με την εμπιστοσύνη μου, γιατί εγώ ήμουν δίπλα του, τον βοήθησα και ήμουν πρώτος που τον πλησίασα και τον στήριξα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έβγαινα πίσω από την πλάτη μου και με έλεγε ψεύτη, διπρόσωπο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έζησα ένα Survivor για να μείνει η αντιπαράθεσή μου με τον Σώζοντα. Έχω μια τεράστια αγάπη γι’ αυτό που έζησα και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να ξαναμιλήσω είναι ο Σώζων”. 

Σημειώνεται ότι και οι δύο παίκτες απόχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης με μια εβδομάδα διαφορά! Πρώτος έφυγε ο Στέλιος Κρητικός και στη συνέχεια ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top