Γιατί η Νικολέττα Ράλλη έκλαψε με «μαύρο δάκρυ» μετά από αυτή τη φωτογραφία

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

Απογοητεύτηκε η Ράλλη από το ταξίδι της στο Μαρακές

Μπορεί στην παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media να γελάει, πέντε λεπτά μετά την λήψη αυτής όμως, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, έβαλε τα κλάματα.

Ο λόγος;

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είχε επισκεφθεί το Μαρακές και οι  κύριες στην Jemaa el fna της έκαναν στα χέρια tattoo χένα με κακής ποιότητας χρώματα, λέγοντας της πως είναι free.

Τελικά όχι μόνο δεν ήταν free αλλά η τιμή ήταν 50 ευρώ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την προσωπική της σελίδα στα social media, γράφοντας!

«Η ιστορία της φωτογραφίας: Σε περίπτωση που επισκεφτείτε το Μαρακές (οικονομικός και παραμυθένιος προορισμός) θα θέλετε να κάνετε μια χένα στα χέρια που είναι και τάση εκεί στην περιοχή. Ποτέ Μα ποτέ και για κανέναν λόγο, μην σας βουτήξουν οι κύριες στην Jemaa el fna (κεντρική πλατεία του Μαρακές)! Θα σας καταστρέψουν τα χέρια με απαίσια, κακής ποιότητας χρώματα και ενώ θα ουρλιάζουν «its for free», για να σας «καταφέρουν» θα σας ζητήσουν 50€. Κανονικά η χένα κοστίζει το πολύ 15€! Μην με βλέπετε εδώ χαμογελαστή… Σε 5 λεπτά από αυτή την λήψη έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και προσπαθούσα να συνεννοηθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top