Sex στο Survivor: Τα…γυρίζει η Πασχάλη-Νέες «φωτιές» από Δάρρα!

Ευρυδίκη-Ντάνος: Είναι ή όχι ζευγάρι;

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το Survivor . Σιγά σιγά παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι φέρνουν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές του παιχνιδιού.

H Σόφη Πασχάλη, όπως σας έχουμε γράψει ήδη στο star.gr, χθες Τετάρτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Celebrity Travel» του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Και σεξ έγινε στο Survivor, απομακρύνθηκαν πήγαν στο δάσος και έκαναν σεξ!»

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» και έκανα μια…κωλούμπα λέγοντας: «Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να γελάω με αυτά που διαβάζω…Με έχει «χτυπήσει» και το στομάχι μου με αυτά που διαβάζω και τα οποία δεν έχουν καμία δόση αλήθειας».

Και πρόσθεσε: «Με ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή “Για πες βρε Σόφη κάτι…στο δάσος για παράδειγμα δεν θα μπορούσε κάποιος να φύγει;” Και του απάντησα: “Θα μπορούσε αλλά δεν έγινε”. Kαι βγήκαν και είπαν πως έκανα την βαρύγδουπη δήλωση ότι κάποιοι έκαναν σεξ στο δάσος…Δεν είπα ποτέ ότι έγινε σεξ στο Survivor»!

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ελένη Δάρρα: «Αυτό που γινόταν συστηματικά στο δάσος είναι ότι πηγαίναμε εκεί για να βρούμε κάτι να φάμε. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει πως αν δύο άνθρωποι ήθελαν να έρθουν πιο κοντά δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα…»

Κλείνοντας η Σόφη Πασχάλη αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο τονίζοντας πως δεν είναι ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top