Η πολεμική περιπέτεια «Μνημείων Άνδρες» έρχεται σε Α’ προβολή στο Star!

Συντονιστείτε στις 22.00

 

Στις πρεμιέρες λέμε Star, γι’ αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε την ταινία «Μνημείων Άνδρες» που θα προβληθεί στις 22.00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Η υπόθεση:

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού της καταγεγραμμένης ιστορίας, η ταινία αφηγείται τη δράση μιας επίλεκτης “διμοιρίας” ανθρώπων, οι οποίοι κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν επιφορτιστεί με μια πολύ σημαντική υποχρέωση: να διασώσουν κλεμμένα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους!

Κι αν αυτή η αποστολή φαντάζει αρχικά εντελώς αδύνατη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αν σκεφτεί κανείς πως η συγκεκριμένη διμοιρία, η οποία θα πρέπει να ξετρυπώσει τα έργα τέχνης και να τα αποσπάσει από τους Ναζί, αποτελείται αποκλειστικά από διευθυντές μουσείων, επιμελητές εκθέσεων και ιστορικούς τέχνης.

Οι σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι της τέχνης μπορεί να γνωρίζουν τα πάντα για τον Μικελάντζελο, ωστόσο δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς λειτουργεί ένα όπλο. Τι ποσοστό επιτυχίας θα μπορούσε λοιπόν να έχει μια τέτοια επιχείρηση; 

Οι αποφασισμένοι αυτοί άντρες θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν την καταστροφή μιας πολιτιστικής κληρονομιάς 1.000 χρόνων και δεν διστάζουν τελικά να ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, για χάρη των μεγαλύτερων πολιτιστικών μνημείων της ανθρωπότητας…

 

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Γερμανία (Βερολίνο, Σαξονία, Πότσδαμ) και την  Αγγλία.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:   Τζορτζ Κλούνεϊ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζον Γκούντμαν

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top