Αποχώρηση Survivor: Γιατί υπάρχει καχυποψία σε αυτή την ψηφοφορία;

Τι λένε οι χρήστες των social media

Αποχώρηση Survivor: Γιατί υπάρχει καχυποψία σε αυτή την ψηφοφορία;

Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης. Ένας από τους τρεις προαναφερθέντες θα σταματήσει να είναι «Survivor» και θα παραμείνει απλά…. διάσημος!

Το βράδυ της Δευτέρας, οι «Μαχητές» κέρδισαν την ασυλία και έτσι δεν ήρθαν στη δύσκολη θέση αρχικά να «παλέψουν» για την ατομική τους ασυλία και στη συνέχεια να στείλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον… τάκο, κάτι που όμως κλήθηκαν να κάνουν οι «Διάσημοι».

Και το «σφάξιμο» άρχισε τόσο εντός της ομάδας τους, όσο και στα social media. Εν κατακλείδι, οι χρήστες πήραν θέση και όσο υπερασπίστηκαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου για το ξέσπασμά της και το ξεσκέπασμα που έκανε στην κλίκα, που ισχυρίζεται ότι υπάρχει, άλλα τόσο δήλωσαν με περίσσεια ικανοποίηση ότι τώρα που είναι υποψήφιος ο Χανταμπάκης, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Φυσικά, αυτή η εμμονή του κοινού μαζί του, κάνει πολλούς να λένε ότι το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας είναι σχεδόν μονόδρομος – κρίνοντας πάντα από τα vibes που στέλνει το κοινό μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Από την άλλη, δε, αυτή τη φορά έκαναν την εμφάνισή τους και πιο… υποψιασμένοι. Υπάρχουν δηλαδή εκείνοι που θεωρούν ότι αν και το κοινό θέλει να φύγει από το παιχνίδι ο Στέλιος, μπορεί η παραγωγή να αλλάξει το αποτέλεσμα και να στείλει στα πάτρια εδάφη τον Γιώργο Χρανιώτη, γιατί όσο υπάρχει Στέλιος στο παιχνίδι, υπάρχει και… ίντριγκα – άρα ακόμα μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Για τον Ντάνο βέβαια ούτε λόγος! Το κοινό έχει συσπειρωθεί υπέρ του και ο Σκιαθίτης παίκτης των «Διασήμων» έχει αποδείξει τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην ψηφοφορία τη δύναμή του – γι’ αυτό και κατατάσσεται στα απόλυτα φαβορί!

Για να δούμε τι θα δούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top