Ο θείος του Ντάνου ΑΠΑΝΤΑΕΙ στα «πυρά» της Σόφης Πασχάλη: «Τον χτυπάνε γιατί είναι δυνατός παίκτης»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Γιάννης Σουλτάνης, μίλησε για πρώτη φορά για τον ανιψιό του που βρίσκεται στο SURVIVOR και το τηλεοπτικό κοινό στηρίζει αν και δέχεται "πόλεμο" από τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο.

«Πιστεύω τον χτυπάνε γιατί είναι δυνατός παίκτης. Είναι και το στοίχημα στη μέση όπου τον δείχνει πρώτο κι έτσι λογικό είναι να παίζονται πολλά γύρω από το όνομά του», είπε αρχικά μιλώντας αποκλειστικά στο ShowTime-cy.

Είναι τελικά ήσυχος ή όπως τον παρουσιάζουν οι υπόλοιποι μέσα στο παιχνίδι; «Καμία σχέση. Ο Ντάνος είναι ήρεμο άτομο. Άσχετα αν γυμνάζεται και έχει αυτό το νεύρο σαν άτομο είναι πολύ ήρεμο. Δεν είναι άτομο που τσακώνεται και ούτε ποτέ του δημιουργεί προβλήματα», είπε και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια: «Όχι και τόσο εύκολα. Έχασε τον πατέρα του και παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς όμως έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών. Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη, οπότε γι’ αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του. Έχει και έναν αδελφό»

Επιβεβαίωσε, δε, και ότι στην «τον στηρίζουν και τον αγαπάνε πολύ και θυμώνουν όταν του κάνουν τέτοιο πόλεμο».

Όσο για το τι άλλες δουλειές έχει κάνει εκτός από το ποδόσφαιρο και την εκπαίδευση water sport; «Δούλεψε και δουλεύει σκληρά στη ζωή του. Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος δούλεψε και σε βενζινάδικο και πολλές άλλες δουλειές», αποκάλυψε.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Το πρωινό», ο Γιάννης Σουλτάνης απάντησε στα «βέλη» της Σόφης Πασχάλης. «Ο κόσμος που παρακολουθεί βλέπει τι γίνεται… Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας, ούτε τι συζητά η μία κοπέλα με την άλλη και γι’ αυτό τον έβγαλαν στη σέντρα. Να πω ότι τον φοβούνται; Ότι θέλουν να κρατήσουν πιο αδύναμους παίκτες;», είπε, ενώ δεν έκρυψε και την απορία του για την μεγάλη διάρκεια που είχε το συμβούλιο του νησιού στο οποίο ο Γιώργος δέχθηκε τα «πυρά» των συμπαικτών του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top