ΜΟΝΟ στο star.gr: ΑΛΛΑΓΕΣ στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» - ΠΟΙΑ τα νέα πρόσωπα

Ποιος φεύγει, ποιος μένει;

ΜΟΝΟ στο star.gr: ΑΛΛΑΓΕΣ στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» - ΠΟΙΑ τα νέα πρόσωπα

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα και μιας και η ημερομηνία αυτή όλο και έρχεται πιο κοντά, γίνονται όλο και πιο «πυρετώδεις» οι προετοιμασίες για το Your Face Sounds Familiar!

Το talent show που θα βγει «στον αέρα» μετά το τέλος του Rising Star θα έχει για ακόμα μια χρονιά παρουσιάστριά του την Μαρία Μπεκατώρου, που πλέον έχει μάθει καλά το ρόλο της και ξέρει να «χειρίζεται» τόσο τους παίκτες, όσο και την εκάστοτε κριτική επιτροπή!

Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο star.gr, πριν από περίπου ένα μήνα, η κριτική επιτροπή είχε «κλειδώσει» κατά τα τρία τέταρτα: σίγουρα πρόσωπα είναι ο Σταμάτης Φασουλής – η παρουσία του οποίου ήταν η πρώτη που «κλείδωσε» και έχει ήδη επιβεβαιωθεί -, ο Φώτης Σεργουλόπουλος - η παρουσία του οποίου επίσης είναι δεδομένη -, ενώ σας είχαμε αναφέρει το πρόσωπο του Κώστα Σπυρόπουλου, που ήταν σε συζητήσεις προχωρημένου επιπέδου με τους ιθύνοντες του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

«Stay tuned για ό,τι νεότερο… Γιατί στα τηλεοπτικά - είναι γνωστό ότι - όλα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού!». Με αυτή τη φράση είχε «κλείσει» το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ και τελικά επιβεβαιώθηκε και αυτό: ότι στην τηλεόραση όλα αλλάζουν!

Και το λέμε, γιατί σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του star.gr τελικά η κριτική επιτροπή δεν θα έχει μια γυναίκα – όπως ήταν το αρχικό πλάνο -, αλλά δύο! Και αυτό γιατί ο Κώστας Σπυρόπουλος τελικά δεν θα περνάει τις Κυριακές του στο πλατό του σόου. Αντιθέτως, στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής θα καθήσει η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι των Σπάτων.

Όσο για το τέταρτο πρόσωπο; Παραμένει ακόμα μυστήριο, αλλά θα ανήκει σίγουρα στο γυναικείο φύλο και είναι σαφές ότι αναμένεται να κάνει κάτι παραπάνω από αίσθηση.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…!


Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top