Φερεντίνος-Παυλίδου και η… γυναίκα από το παρελθόν - ΦΩΤΟ

Ένα love story χωρίς happy end

Φερεντίνος-Παυλίδου και η… γυναίκα από το παρελθόν - ΦΩΤΟ

​Σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά στέκια έπεσε η είδηση του χωρισμού του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου.

f.jpg

Αν και υπήρχαν φήμες για κρίση στον γάμο τους, κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι ένα τόσο αγαπημένο και όμορφο ζευγάρι θα οδηγηθεί στον χωρισμό.

Τελικά, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, με κοινή δήλωση στην εφημερίδα Real News, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι ζουν χωριστά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα τους είναι τα δίδυμα παιδιά τους, στα οποία έχουν ανακοινώσει την απόφαση τους.

f2.jpg

Ένα love story χωρίς happy end

Ο Χρήστος και η Σοφία γνωρίστηκαν πριν περίπου 17 χρόνια σε μια συναυλία που η όμορφη ηθοποιός είχε βρεθεί με την καλή της φίλη Τζένη Μπότση. Ο έρωτας του�� ήταν κεραυνοβόλος και πριν 12 χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν τα δίδυμα τους Κωνσταντίνο και Δημήτρη που λατρεύουν.

Η Τζένη Μπότση είναι πολύ καλή φίλη της Σοφίας Παυλίδου, όλα αυτά τα χρόνια! Δεν ήταν λίγες οι φορές άλλωστε που είδαμε το πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει με την κυρία Μπότση!

6_17.jpg

4-28.jpgfgelxihnpm4cffa1b42ef85.jpg
theater3.jpgwbikjzgyit4cdbbb22b3d27.jpg

Όλα αυτά τα χρόνια, όσοι τους ζούσαν από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι, ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό η φθορά του χρόνου χτύπησε τον γάμο τους.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου προσπάθησαν να κολλήσουν το σπασμένο γυαλί, το κατάφεραν για κάποιο διάστημα, αλλά όπως αναφέρει η Real News, είδαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι πια μαζί …

Δείτε επίσης:

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ στην ελληνική showbiz - Φερεντίνος και Παυλίδου δεν είναι πια μαζί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top