«Μαύρα» γενέθλια για την Κιμ Καρντάσιαν! Τι θα κάνει σήμερα;

«Δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στην παλιά ζωή της»

«Μαύρα» γενέθλια για την Κιμ Καρντάσιαν! Τι θα κάνει σήμερα;

Γενέθλια έχει σήμερα η Κίμ Καρντάσιαν και σίγουρα αυτή την χρονιά δεν θα είναι όπως παλιά!

Μετά την ένοπλη ληστεία στις 3 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παρίσι, στο πολύ hip No Adress Hotel, φαίνεται να έχει κλονίσει την ψυχολογία της διάσημης τηλεπερσόνας, η οποία έχει αλλάξει εντελώς τις συνήθειές της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, αυτό που την έχει ταράξει δεν είναι μόνο πως την απείλησαν με όπλο, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο και έφυγαν με λεία 10 εκατ. δολαρίων σε κοσμήματα, αλλά πως προβληματίζεται μήπως όλο αυτό σχεδιάστηκε από κάποιους ανθρώπους που γνώριζε. Πώς γνώριζαν ότι θα είναι μόνη; Από τις 2 Οκτωβρίου δεν έχει κάνει το παραμικρό ποστ στα social media.

Η μόνη της κίνηση ήταν να κάνει unfollow κάποιους λογαριασμούς που ακολουθούσε στο twitter. Όπως έγινε γνωστό στις 6 Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της σειράς Keeping Up With The Kardashians που παίζεται στο Ε! πάγωσαν επ’ αόριστον, ενώ έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε προγραμματισμένες. Όταν παπαράτσι προσπάθησαν να την απαθανατίσουν έξω από το σπίτι της, επιδίωξε να τους αποφύγει. Πλέον στις μετακινήσεις που κάνει συνοδεύεται πάντα από bodyguard, κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα.

«Δεν είναι καλά. Δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στην παλιά ζωή της» λέει άτομο από το περιβάλλον της στο People, συμπληρώνοντας ότι περνά τον περισσότερο καιρό κλεισμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και αφιερώνει το χρόνο της περισσότερο από ποτέ στα παιδιά της, την 3χρονη North και τον 10 μηνών Saint.

Μάλιστα, μένει συχνά στο σπίτι της μητέρας της, Κρις Τζένερ (ειδικά όταν λείπει ο Κάνι Γουέστ που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία, αν και προσπαθεί να επιστρέφει σπίτι όσο πιο συχνά μπορεί), στην οποία έχει στραφεί για ψυχολογική υποστήριξη.

Παράλληλα, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, τα γενέθλιά της, σήμερα (κλείνει τα 36 της χρόνια), για πρώτη φορά, δεν θα τα γιορτάσει με ένα μεγάλο glamorous πάρτι, αλλά σε ένα πολύ πριβέ πάρτι χαμηλών τόνων για τα δεδομένα της, παρέα με πολύ στενούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς, ενώ δικοί της άνθρωποι εκτιμούν πως ούτε από τη συγκεκριμένη στιγμή θα θελήσει να ανεβάσει κάτι στα social media σε αντίθεση με ότι έκανε παλιότερα.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο με τους ληστές (;) της Καρντάσιαν να το βάζουν στα πόδια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top