«9 Μήνες»: Η Κρίστη αρνείται να παντρευτεί τον Άλκη!

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:45, στη σειρά του Star

​Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

Παρά την επιμονή του Άλκη, η Κρίστη αρνείται να τον παντρευτεί. Η Δάφνη ζητάει από έναν συνάδερφό της να ερευνήσει πού μπορεί να ανήκει ο αριθμός που θυμήθηκε ο Οδυσσέας.

Παράλληλα λέει στον Πέτρο ότι εκείνη θα βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή, ακόμα κι αν χρειαστεί να εκβιάσει τον Σερέτη. Η Εύα νιώθει βαθιά ικανοποίηση με τον εαυτό της, που κατάφερε να ξεγελάσει ακόμα και τη Μάρθα για τη δήθ��ν μεταμέλειά της.

Ο Μάνος παραλαμβάνει έναν πίνακα που απεικονίζει τον αετό που τρώει το συκώτι του Προμηθέα, συνοδευμένο από ένα ακόμα απειλητικό σημείωμα και σοκάρεται. Η Μαρίνα βλέπει τα έργα της στην γκαλερί και αποφασίζει να διαθέσει προς πώληση και τον πίνακά της με τη λίμνη και τηλεφωνεί συγκινημένη στον Κυριάκο για να τον ευχαριστήσει που τη βοηθάει στο νέο της ξεκίνημα.

Η Έλσα βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει με τον Κυριάκο και γεμίζει ερωτηματικά όταν εκείνος της εκφράζει την πιθανότητα μελλοντικά η οικογένειά τους να μεγαλώσει. Ο αρχηγός και οι άντρες της συμμορίας είναι έτοιμοι για την επιχείρηση απαγωγής του Οδυσσέα.

Η παιδοψυχολόγος ενημερώνει τον Σερέτη για την άρνηση του μικρού να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν με τον θείο του. Ο Σερέτης αντιλαμβάνεται ότι θα του ήταν χρήσιμο να βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή. Η Δάφνη προσπαθεί ανεπιτυχώς να προσεγγίζει τον Οδυσσέα, αφού τη θεωρεί υπεύθυνη για τη μεταφορά του στην Πρόνοια.

Όταν μάλιστα ενημερώνεται για την εμφάνιση της παιδοψυχολόγου, γίνεται έξαλλη με τον Σερέτη και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Παράλληλα, ο συνάδερφός της τής επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός που θυμήθηκε ο μικρός ανήκει σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η Ηρώ, ο Άλκης και ο Διαμαντίδης προσπαθούν να σκεφτούν πώς θα κάνουν την Κρίστη να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία του, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή μέσα στη φυλακή κι εκείνος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Ο Σερέτης ακούει έκπληκτος τη Δάφνη να τον εκβιάζει λέγοντας πως θα του δώσει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού που θυμήθηκε ο Οδυσσέας, με τον όρο να βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή.

Η Μαρίνα σοκάρεται όταν η Μάρθα την ενημερώνει για τον εγκλεισμό της Εύας στην κλινική κι αιφνιδιάζεται περισσότερο όταν εκείνη την προτρέπει να πάρει την αδερφή της για λίγο καιρό στο σπίτι της. Ο Μάνος βγαίνει με τη Σοφία και παραξενεύεται όταν εκείνη του επιτρέπει να πιει ένα ποτηράκι κρασί. Η Έλσα ξυπνάει από έναν τρομερό εφιάλτη, όπου ένα αυτοκίνητο σκοτώνει τον Μάνο.

Η Μαρίνα εκφράζει στη Μάρθα τις επιφυλάξεις της για το κατά πόσο η Εύα έχει αλλάξει, αλλά η σιγουριά της Μάρθας στο τέλος την πείθει. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Μάνο και τη Σοφία γίνεται όλο και πιο ζεστή, με τη Σοφία να σκέφτεται υπογείως μόνο πώς θα τον εξοντώσει.

Ο Διαμαντίδης συναντά έναν μυστηριώδη άντρα που κρύβει το πρόσωπό του και μιλάνε μαζί για τα σχέδιά τους σχετικά με την κάθοδο του Άλκη στην πολιτική.

Όλα είναι έτοιμα για την απαγωγή του Οδυσσέα, που όμως βρίσκεται σε άλλον χώρο, καθώς η Δάφνη και ο Σερέτης έχουν φροντίσει για τη μεταφορά του. Ο Αντρέας δέχεται επίθεση μέσα στο κελί του και καταρρέει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top