Πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης – Το μήνυμά του για τις τηλεοπτικές άδειες!

«Δεν είμαστε χαρούμενοι που ο ΑΝΤ1 πήρε άδεια και οι άλλοι δεν πήραν»

​Την αγωνία του για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης και των εργαζόμενων σε αυτή εξέφρασε ο Γιώργος Παπαδάκης, στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», προσθέτοντας πως τα ζητήματα της κοινωνίας είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.

«Η τηλεόραση που αυτή τη χρονιά είναι εντελώς διαφορετική, με χιλιάδες συναδέλφους μας να αγωνιούν και να είναι κοντά ίσως και στην έξοδο, έτοιμοι να προστεθούν στο 1,5 εκατομμύριο των ανέργων. Το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι σε αυτό το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων, στα 4 εκατομμύρια που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, εσάς, τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που μας τιμάτε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Με ανανεωμένο πλατό και έχοντας στο πλευρό του την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, πριν αρχίσει την παρουσίαση των θεμάτων, ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε: «δεν είμαστε χαρούμενοι που το κανάλι αυτό πήρε άδεια και τα άλλα δεν πήραν. Θα ήμασταν ηλίθιοι, θα ήμασταν διαστροφικοί, αν πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Είναι μια περίεργη κατάσταση, που ελπίζουμε να ξεδιαλύνει μέσα στις επόμενες μέρες, στους επόμενους μήνες. Αν και τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας είναι πολλά, έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο παρουσιαστής στην πρεμιέρα της εκπομπής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top