Νέα παρωδία:Ούτε δευτερόλεπτο δεν είδαν οι εκπρόσωποι των καναλιών από το υλικό των καμερών!

Απίστευτα παρατράγουδα και εξωφρενικοί ισχυρισμοί από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης-πρώτη ανάρτηση: 16/09/2016 21:33

Μια ακόμη διαδικασία-παρωδία σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξελίχθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Έως τις 16.30 το απόγευμα παρέμειναν στο κτίριο οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών Star και Alpha και της εταιρίας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δουν ούτε… δευτερόλεπτο από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες!

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν η νομική σύμβουλος του Star, Μαρία Κατζουράκη και του Alpha Μαργαρίτα Παναγοπούλου αυτό συνέβη επειδή το σύστημα έπεφτε συνεχώς, ενώ έκαναν λόγο για δημοπρασία παρωδία και δήλωσαν πως οι κάμερες δεν ήταν μεταξύ τους συγχρονισμένες.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΓΓΕΕ αντιπρότειναν να παρακολουθήσουν από μια… γιγαντοοθόνη το οπτικό των καμερών, αλλά όπως είναι φυσικό οι εκπρόσωποι των καναλιών απάντησαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει.

Τελικά μετά από αίτημα του Star προσήλθε τεχνικός από την αρμόδια εταιρεία, αλλά δεν κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημά τους.
Η νομική σύμβουλος του Star, Μαρία Κατζουράκη ζήτησε να υποβληθεί ένσταση, αλλά της απάντησαν πως δεν γίνεται διότι είχαν περάσει μόλις 10 λεπτά από τη στιγμή που έχει κλείσει το πρωτόκολλο, το οποίο κλείνει στις 16.00.

Τότε η κ. Κατζουράκη απάντησε: «Όταν όμως ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε την εκπρόθεσμη αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, το πρωτόκολλο την δέχτηκε».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συνεργάτης του κ. Κρέτσου απευθύνθηκε σε απαράδεχτο και ιταμό ύφος στην κ. Κατζουράκη λέγοντάς της ότι «αυτά τα λέτε και φωνάζετε τις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνετε show και να βγείτε βουλευτίνες στις πλάτες τις δικές μας».

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο, με τους εκπροσώπους των υπολοίπων καναλιών να υπερασπίζονται την νομική σύμβουλο του Star.

Tόσο η κ. Κατζουράκη όσο και η εκπρόσωπος του Alpha ανέφεραν ότι θα προσέλθουν για να δουν το υλικό θεωρώντας πως υπάρχουν νομικά ζητήματα.

Πάντως διευκρίνισαν πως θεωρούν πως δεν έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση στο υλικό.

Η νομική σύμβουλος του Star, κ. Μαρία Κατζουράκη προέβη στην εξής δήλωση: «Υπάρχουν κάποιες προθεσμίες στο να ασκηθούν κάποια ένδικα μέσα, εάν δεν καταφέρουμε να δούμε το υλικό πριν λήξουν αυτές οι προθεσμίες, προφανώς μας στερούν το δικαίωμα να στραφούμε νομικά»!


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των νομικών εκπροσώπων των καναλιών…


Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου



Διαβάστε επίσης:


Star-Alpha και Ανεξάρτητος Πάροχος βλέπουν το υλικό της δημοπρασίας-Με προβλήματα η διαδικασία!

Τηλεοπτικές άδειες: Στην αντεπίθεση ο Σαββίδης- Μήνυσε τον Κοντομηνά

Μήνυση Κοντομηνά κατά Σαββίδη για απάτη!

«Παγώνει» η παράδοση των κασετών της δημοπρασίας στον Alpha - Κάνει μήνυση στον Σαββίδη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top