ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Έκλεψε» τον αρχισυντάκτη του Μουτσινά η Μπεκατώρου - Μαζί της ο Ουγγαρέζος!

Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Έκλεψε» τον αρχισυντάκτη του Μουτσινά η Μπεκατώρου - Μαζί της ο Ουγγαρέζος!

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να έφυγε από το πλευρό της, ωστόσο, η Μαρία Μπεκατώρου θα έχει κάτι από εκείνον στη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, «έκλεψε» τον αρχισυντάκτη του!

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, η παρουσιάστρια ετοιμάζει την επιστροφή της στο Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά, όμως, στην μεσημεριανή ζώνη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του star.gr, η φημολογούμενη όλο το Καλοκαίρι συνεργασία της Μαρίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι δεδομένη, ενώ καθήκοντα αρχισυντάκτη αναλαμβάνει ο Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από πολλές εκπομ��ές του Alpha, όπως οι «Δέστε τους», «Πέδες», «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και «Λόγω TiVis».

Στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκεται σίγουρα ο περσινός συνεργάτης της παρουσιάστριας Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναζητείται το τέταρτο (και τελευταίο) μέλος της παρέας. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η πρώτη συνάντηση των συντελεστών θα γίνει, πιθανότατα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top