Σταμάτης Μαλέλης: Όσα δήλωσε για το αποτέλεσμα των τηλεοπτικών αδειών

Δείτε τι είπε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Για τα «τεράστια προβλήματα» που είχε ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και την αγωνία των συναδέλφων του κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας διαδικασίας μίλησε ο Σταμάτης ��αλέλης.

Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων σταθμών, λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΚΑΙ είναι στο πλευρό τους και τόνισε πως ο σταθμός του Φαλήρου θα μείνει σταθερός στις απόψεις του.

«Πιστεύω ότι στο φάσμα χωράνε περισσότερα κανάλια. Είμαστε εναντίον του μαύρου. Είμαστε το κανάλι που πήρε πρώτο την άδεια και λέμε ότι αυτή η διαδικασία δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα», είπε ο κ. Μαλέλης στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Δεν ήταν αυτή κατάσταση να έχουν κλεισμένους τους ανθρώπους τόσους ώρες για τον διαγωνισμό. Έναν διαγωνισμό ο οποίος δεν συνάδει με πολιτισμένες χώρες», πρόσθεσε σχετικά για τη�� μαραθώνια διαδικασία.»

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και να λέμε ότι αυτό το φάσμα χωράει περισσότερες άδειες. Ότι χωράνε περισσότερα κανάλια. Θέλουμε μεγαλύτερη αντικειμενικότητα από όλο τον χώρο».

«Όσα λουλούδια ανθίζουν, τόσο ακόμη καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πως «δεν αλλάζουμε σε τίποτα αυτά που είπαμε».

Ο Σταμάτης Μαλέλης αφού έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έζησα αυτές τις μέρες την αγωνία των συναδέλφων μου στον ΣΚΑΪ, παρά το γεγονός ότι ξέραμε πως θα πάμε πάρα πολύ δυνατά».

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων αναφέρθηκε στους συναδέλφους των άλλων καναλιών που δεν πήραν άδειες, λέγοντας ότι «το μυαλό μου είναι τώρα σε αυτούς» και ότι «πολλοί, αν εφαρμοστούν αυτά που λέει η κυβέρνηση -περιμένουμε και την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας- δυστυχώς θα μείνουν άνεργοι».

Ο κ. Μαλέλης συνέχισε λέγοντας πως «σε μια χώρα που δίνει έναν αγώνα ανάπτυξης, το να έχει καινούργιους ανέργους, και μάλιστα σε αυτό τον δύσκολο χώρο, για μένα είναι υποανάπτυξη και όχι ανάπτυξη».

Απευθυνόμενος σε εκείνους που έλεγαν ότι «κάναμε κριτική» και «δεν θα παίρναμε την άδεια», ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Πήραμε και την άδεια. Την πήραμε και πρώτοι, δώσαμε τα λεφτά. Είμαστε αυτή τη στιγμή από τα κανάλια ��ου έχουν άδεια, και από αυτή τη θέση λέμε ξεκάθαρα ότι η θέση μας είναι η ίδια που ήταν πάντα. Περισσότερα κανάλια, περισσότερη ενημέρωση, περισσότερη δημοκρατία. Αν μπορούν να το καταλάβουν οι κυβερνούντες καλώς, αν όχι, εμείς εδώ είμαστε για να λέμε όπως πάντα την άποψή μας ξεκάθαρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top