«Pablo Escobar»: Η αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κάνει τον κλοιό να στενεύει!

Τι θα γίνει απόψε, στις 21:00, στη σειρά του Star

​Με τον κλοιό της αστυνομίας να στενεύει, ο Πάμπλο διατάζει την ομάδα του να δολοφονήσει το Συνταγματάρχη, όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Star «Pablo Escobar», στις 21:00.

Η επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας παρακολουθεί τη Μαρία, την αθλήτρια του βόλεϊ την οποία έχει βάλει στο μάτι ο Πάμπλο. Στο μεταξύ, η αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει τον Εβένθιο Ντίαζ, τον άνδρα που πυροβόλησε τον Γκαλάν, αλλά ο ύποπτος που είχε εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστεί, αλλάζει γνώμη και λέει ότι όλα ήταν ένα ψέμα του Συνταγματάρχη, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στον Στρατηγό Ουλόα.

Ο Πάμπλο και η Μαρία περνούν ορισμένες «ιδιαίτερες» στιγμές, χωρίς να φαντάζονται ότι η αστυνομία τους παρακολουθεί και προετοιμάζει την επιχείρησ�� σύλληψης του Εσκομπάρ. Ύστερα από λίγο, άνδρες της επίλεκτης ομάδας συγκρούονται με τη φρουρά του Εσκομπάρ, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Φάμπιο.

Η Πατρίσια είναι συντετριμμένη με το θάνατο του αδελφού της και τον κηδεύει σε κλίμα βαθιάς θλίψης. Ο Πάμπλο, ως αντίποινα, διατάζει τη δολοφονία του Συνταγματάρχη. Ωστόσο, χάρη στην παρακολούθηση των κλήσεων, το σχέδιο γίνεται γνωστό και τα μέτρα ασφαλείας αυξάνονται. Οι άνθρωποι του Πάμπλο ωστόσο, καταφέρνουν να επιτεθούν στον Συνταγματάρχη αλλά αποτυγχάνουν να τον σκοτώσουν, γεγονός που εξοργίζει τον Εσκομπάρ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top