«Pablo Escobar»: Βόμβα στα γραφεία εφημερίδας βάζει το καρτέλ του Μεντεγίν!

Τι θα γίνει στις 21:00 στη σειρά του Star

​Νέο «χτύπημα», εναντίον εφημερίδας, πραγματοποιεί ο Πάμπλο Εσκομπάρ, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Γκαλά, όπως θα δούμε απόψε, στις 21:00, στο «Pablo Escobar» του Star.

Ο Πάμπλο ανατινάζει με βόμβα τα γραφεία της εφημερίδας «El Espectador» και τα καταστρέφει ολοσχερώς. Ο Πρόεδρος επισκέπτεται την Άννα Μαρία και της υποβάλλει τα συλλυπητήριά του ενώ τη διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να συλλάβει τον αρχηγό του καρτέλ του Μεντεγίν.

Ο Εσκομπάρ ζητάει από τον Φάμπιο να του φέρει μια διάσημη αθλήτρια του βόλεϊ. Εκείνος τηλεφωνεί στον προπονητή της αθλήτριας αλλά η επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας εντοπίζει την κλήση.

Στο μεταξύ, το καρτέλ του Μεντεγίν συσκέπτεται και συζητάει τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν τις εκδόσεις. Δημιουργείται μεγάλη ένταση ανάμεσα στα μέλη του, καθώς ο Πάμπλο επιμένει να εκτελέσουν και να βομβαρδίσουν όλους τους αντιπάλους, ενώ αντίθετα κάποια άλλα μέλη διαφωνούν. Ένας από τους άνδρες που εμπλέκονται στη δολοφονία τ��υ Γκαλάν, ζητάει προστασία από την αστυνομία, προκειμένου να μπορέσει να δώσει πληροφορίες για τους φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top