Σκανδαλώδης παρέμβαση υπέρ Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Κράτησαν το Πρωτόκολλο ανοικτό για να καταθέσει εγγυητική επιστολή

Σκανδαλώδης παρέμβαση υπέρ Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Σκανδαλώδη χαρακτηρίζουν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες την πολιτική απόφαση να παραμείνει ανοικτό το Πρωτόκολλο μετά τις 03:00 το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσει την εγγυητική επιστολή που χρειαζόταν ο εργολάβος Καλογρίτσας, αν και είχε τονιστεί σε όλους από την επιτροπή ότι μέχρι τις 03:00 θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Οι εκπρόσωποι του Ιωάννη Καλογρίτσα κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή 40 λεπτά αργότερα!

Έξω από την αίθουσα όπου γινόταν η προσομοίωση της δημοπρασίας ενόψει του αυριανού διαγωνισμού επικράτησε ένταση. Το ερώτημα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των άλλων 8 υποψηφίων είναι ποιός έδωσε την εντολή στους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) να κρατήσουν το Πρωτόκολλο ανοικτό και μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Οι υποψήφιοι θεωρούν πως ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας δεν μπορεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία, αφού κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή. Όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι ο Ιωάννης Καλογρίτσας πιέζει με μαύρο χρήμα για να εξασφαλίσει άδεια για κανάλι.

Ενστάσεις και για την εγγυητική επιστολή Βρυώνη

Μείζον θέμα προέκυψε και με την εγγυητική επιστολή που κατέθεσε η πλευρά Βρυώνη, του καναλιού Epsilon, καθώς προέρχεται από άγνωστη τράπεζα του Χονκ Κονγκ και έχει προθεσμία 36 ημερών, αντί για ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ Star: Τα ράντζα στην πρόβα για τις τηλεοπτικές άδειες και το... λάδι!

Αναπάντητα τα βασικά ερωτήματα: 4 τηλεοπτικές άδειες; Και θεματικές; Πόσες; Πότε;

Η Επιτροπή για τις άδειες ομολογεί: Δεν υπάρχει διεθνής πιστοποίηση του συστήματος δημοπρασίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top