ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER: Ποιος νεκρός επιστρέφει στο «Game Of Thrones»!

Τα πρώτα σενάρια για την έβδομη σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER: Ποιος νεκρός επιστρέφει στο «Game Of Thrones»!

«Φωτιά» στα σενάρια για το τι θα γίνει στη νέα σεζόν του «Game Of Thrones» έβαλαν οι πρώτες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO, τη στιγμή που η τηλεοπτική Σάνσα αποκάλυψε ότι οι πρωταγωνιστές πήραν στα χέρια τους το πρώτο σενάριο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το κανάλι, η 7η σεζόν θα έχει νέους ήρωες: έναν Ιερέα, έναν Πο��εμιστή, έναν Φρουρό μιας Πύλης, έναν Φρουρό πόλης, έναν Έμπορο, μια νέα κυρία που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, έναν νεαρό που θα είναι κάποιος Άρχοντας και έναν Υπολοχαγό.

Μιας και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, οι λάτρεις του «Game Of Thrones» πιστεύουν πως στα επερχόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί ένας άγνωστος Άρχοντας που ενδεχομένως να σχετίζεται με τον τρίτο Δράκο. Με δεδομένο ότι η Καλίσι ιππεύει τον έναν και ο Τζον Σνόου τον άλλον, εικάζεται πως ο εν λόγω άρχοντας δεν είναι άλλος από τον Ραίγκαρ Ταργκάρυεν, τον αδερφό της Νταινέρυς, ο οποίος σκοτώθηκε από τον Ρόμπερτ Μπαράθηον στη μάχη της Τρίαινας!

Πάντως, ενώ στη σειρά ο χαμένος απόγονος -και, άρα, νόμιμος διάδοχος του θρόνου- είναι ο Τζον Σνόου, στα βιβλία οι εξελίξεις είναι διαφορετικές.

Τελικά, ποιός θα καταφέρει να κερδίσει το θρόνο;
Ο Τζον, η Καλίσι ή η Σέρσεϊ;
Πολλοί μιλούν για έναν ατελείωτο πόλεμο, ενώ άλλοι για… γάμο, μιας και για να διατηρήσουν το βασιλικό τους αίμα καθαρό, οι Ταργκάρυεν έκαναν αιμομιξίες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top