«Καρφί» από την «Αυγή» στην Στεφανίδη: «Να διαβάζεις Κατερίνα»!

Μετά (και) την κόντρα της εφημερίδας με τον Πύρρο Δήμα-Πρώτη ανάρτηση:23/08/2016 09:05

Το δικαίωμα του σχολιασμού φαίνεται πως αποφάσισε να στερήσει από την Κατερίνα Στεφανίδη η «Αυγή», καθώς, σε μονόστηλό της, συνιστά, ειρωνικά, στη χρυσή Ολυμπιονίκη να… διαβάζει πριν μιλήσει!

Αφορμή για να βρεθεί στο στόχαστρο της εφημερίδας η Κατερίνα στάθηκε μία δήλωσή της, το βράδυ της Κυριακής. «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα», είπε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «φωτογραφίζοντας» τα σχόλια της «Αυγής» για το χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, Πύρρο Δήμα.

«Να διαβάζεις Κατερίνα», γράφει ο Δημήτρης Χρήστου στην «Αυγή», κατηγορώντας τη χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης! «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο, μάλιστα, σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στ��ς προσπάθειές σου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος, συνιστώντας, έμμεσα πλην σαφέστατα, στην Κατερίνα να μην… ανακατεύεται στην κόντρα με τον Πύρρο Δήμα, την οποία, τελικά, η εφημερίδα παραδέχθηκε ότι έχει πολιτικό υπόβαθρο, καθώς ο Ολυμπιονίκης συντάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ.

kater.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top