Η έκπληξη του «Game of Thrones»: Η συναυλία-υπερθέαμα που θα προηγηθεί της 7ης σεζόν

Οι συντελεστές της σειράς κάνουν λόγο για μια «συναρπαστική εμπειρία» που θα μείνει αξέχαστη στους fans

Mπορεί η 7η σεζόν του «Game of Thrones» να καθυστερεί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ) και τους συντελεστές της κορυφαίας σειράς να ανακοινώνουν πως μετά το τέλος της 8ης σεζόν θα πέσει οριστικά αυλαία (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), αλλά τουλάχιστον όλο αυτό το διάστημα (μέχρι την πρεμιέρα του 7ου κύκλου κάπου το καλοκαίρι του 2017), μια έκπληξη περιμένει τους fans της σειράς.

010816094123_3883.jpg
Σύμφωνα με το Reuters, της νέας σεζόν θα προηγηθεί μια… συναυλία με τίτλο «Game of Thrones Live Concert Experience».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο συνθέτης της σειράς Ραμίν Τζουγάντι, σχεδιάζει να μεταφέρει τον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος πάνω στη σκηνή, δίνοντας μία συναυλία, όπου θα επιχειρεί μία μουσική περιήγηση στις διάφορες περιοχές του βασιλείου.

010816094124_4850.jpg
«Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία.��α φτιάξουμε τη δική μας σκηνή, η οποία θα είναι 360 μοιρών, ώστε όλοι να μπορούν να δουν από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται στην αρένα. Τα σκηνικά που έχουν σχεδιαστεί θα θυμίζουν μερικές από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς, καθιστώντας την συναυλία σε μία μεγάλη μουσική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα και σε μία μεγάλη εμπειρία θεάματος» δήλωσε ο Τζουγάντι, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική για τους τίτλους της σειράς, αλλά και για όλους του κύριους οίκους και χαρακτήρες της σειράς, όπως για την Άρια Σταρκ, τον Τζον Σνόου και την Ντινέρις Ταργκάριαν.

010816094125_5771.jpg
Η συναυλία θα ξεκινήσει την περιοδεία στις 15 Φεβρουαρίου του 2017 από το Κάνσας του Μιζούρι και θα ολοκληρωθεί στις 2 Απριλίου στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, αφού προηγουμένως περάσει από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top