Η γυμναστική έκανε το θαύμα της- Γνωστός δημοσιογράφος έγινε «ντούκι»

«Αντί να παραπονιέσαι γι’ αυτό που δεν σου αρέσει, άλλαξέ το» έγραψε χαρακτηριστικά

Η γυμναστική έκανε το θαύμα της- Γνωστός δημοσιογράφος έγινε «ντούκι»

​Αισιοδοξία και δύναμη σε αυτούς που έχουν παραπανίσια κιλά και θέλουν να γίνουν «φέτες» έδωσε ο Δημήτρης Μηλιόγλου με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του.

μηλιόγλου (800x558) (2).jpg

Ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε όχι μόνο να χάσει αρκετά κιλά και να σφίξει αλλά και να αποκτήσει σμιλεμένα μπράτσα.

milioglou.jpg

(Έτσι ήταν ο Μηλιόγλου πριν ξεκινήσει τη γυμναστική)

Ο ίδιος μάλιστα εκτός από την παραπάνω φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα, Πέμπτη, πριν από λίγες μέρες σύγκρινε τον παλιό του εαυτό με τον νέο, γράφοντας στη λεζάντα!

δημήτρης (624x800).jpg


"Αντί να παραπονιέσαι για αυτό που δε σου αρέσει...κάνε κάτι, και ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ! Διατροφή, γυμναστική, συνέπεια υπομονή και ένας καλός trainer αρκούν για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! (Αυτό μου το πέρασε ο τωρινός μου προπονητής) Και το νου σου ..μακρυά από άρρωστα ψεύτικα πρότυπα και απο φαρμάκια! Πάνω από όλα να θυμάσαι οτι για να φτιάξει το "έξω", θέλει πρώτα να αγαπήσεις το "μέσα"... Όλα μπορούν να γίνουν αν το θες... στο λέει ένας πρώην...γεμάτος (το παιδί πάνω αριστερά...)YOU CAN DO IT... GO".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top