Παίζεις Pokemon Go; ΕΤΣΙ θα κερδίσεις ΟΛΕΣ τις μάχες!

Το κόλπο που θα σε κάνει εξπέρ

Παίζεις Pokemon Go; ΕΤΣΙ θα κερδίσεις ΟΛΕΣ τις μάχες!

Εκτός από πολύ περπάτημα, το Pokemon Go θέλει και… μαεστρία! Σε περίπτωση που είσαι ένας από εκείνους που ασχολούνται με αυτή την gaming μανία, το star.gr σου παρουσιάζει ένα απλό κόλπο για να κερδίσεις τις μάχες!

Για να θριαμβεύσεις πραγματικά στο παιχνίδι, δεν αρκεί να περπατάς χιλιόμετρα και να αναζητάς τα πιο σπάνια και δυνατά από τα 150 Pokemon. Πρέπει, επίσης, να δίνεις μάχες με τους άλλους εκπαιδευτές και, φυσικά, να βγαίνεις νικητής.

Το κόλπο που θα σε κάνει εξπέρ βασίζεται στα ίδια τα Pokemon. Το καθένα ανήκει σε ένα ή δύο από τους τύπους που υπάρχουν (Bug/ Dragon/ Electric/ Fairy/ Fighting/ Fire/ Ghost/ Grass/ Ground/ Ice Normal/ Flying/ Poison/ Psychic/ Rock/ Water/ Steel/ Dark) και κάτω από τις επιθέσεις που διαθέτουν έχουν ένα από τους παραπάνω χαρακτηριστικούς τύπους για να ξέρετε το είδος της.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, κάποιες από τις επιθέσεις είναι πολύ αποτελεσματικές και άλλες καθόλου, ωστόσο, δε χρειάζεται να χαλάς όλο το Stardust για να εξελίσσεις τα Pokemon σoυ και να μεγαλώσει το CP (Combat Power).

Η έκβαση της μάχης εξαρτάται από το Pokemon το οποίο επιλέγεις! Δες λοιπόν στην παρακάτω εικόνα (κάνε κλικ πάνω της για να την μεγεθύνεις) ποιοι τύποι υπερτερούν σε μία ενδεχόμενη αναμέτρηση!

pokemon-go-chart-pinakas.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top