ΙΝΤΡΙΓΚΑ! Στο εδώλιο η Κιμ Καρντάσιαν λόγω... της Τέιλορ Σουίφτ!

Διάλογοι που «καίνε» για την κόντρα του συζύγου της με την τραγουδίστρια

ΙΝΤΡΙΓΚΑ! Στο εδώλιο η Κιμ Καρντάσιαν λόγω... της Τέιλορ Σουίφτ!

​Μπλεξίματα με τον Νόμο αναμένεται να έχει η Κιμ Καρντάσιαν λόγω της απίστευτης ίντριγκας που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στο σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ και την Τέιλορ Σουίφτ!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η αντιπαράθεση Κάνιε - Τέιλορ, η οποία χρονολογείται από το 2009, «φούντωσε» μετά το video clip για το τραγούδι «Famous» του ράπερ: τη στιγμή που ακούγεται ο στίχος «νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω σεξ με την Tέιλορ γιατί έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη», στα πλάνα εμφανίζεται ένα κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας, γυμνό και ξαπλωμένο δίπλα στον ίδιο και τη σύζυγό του.

Η Τέιλορ εμφανίστηκε ενοχλημένη, με αποκορύφωμα την ευχαριστήρια ομιλία της στα φετινά Grammy, όπου ανέφερε πως «κάποιοι θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για όσα έχετε πετύχει ή να επωμιστούν τη δόξα σας».

Κι ενώ η κόντρα Κάνιε - Τέιλορ έδινε κι έπαιρνε, στο ρινγκ μπήκε η Κιμ Καρντάσιαν, δημοσιεύοντας στα social media της, με τα εκατομμύρια followers, βιντεοσκοπημένους τηλεφωνικούς διαλόγους ανάμεσα στο σύζυγό της και την τραγουδίστρια! Από τα αποσπάσματα προκύπτει πως η Τέιλορ όχι απλά δεν είχε θυμώσει με τον ράπερ, αλλά δήλωνε και… κολακευμένη!

Η αποκάλυψη των διαλόγων έβαλε «φωτιά» στο Ίντερνετ, ωστόσο, δεν αποκλείεται να φέρουν μπελάδες στην τηλεπερσόνα! Όπως επισημαίνουν νομικοί, η Τέιλορ έχει τη δυνατότητα να κινηθεί νομικά, τόσο για την καταγραφή των διαλόγων, όσο και για τη δημοσιοποίησή τους, κάτι που μπορεί να επιφέρει ποινές εγκλήματος και πρόστι��α!

Δείτε στο βίντεο τις επίμαχες συνομιλίες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top