Θα κλείσουν λογαριασμοί στο Pokemon Go - Τι ανακοίνωσε η Nintendo!

«Καμπανάκι» σε επιτήδειους που εκμεταλ��εύονται το νέο παιχνίδι

Θα κλείσουν λογαριασμοί στο Pokemon Go - Τι ανακοίνωσε η Nintendo!

Με κλείσιμο των λογαριασμών απαντά η Nintendo σε χρήστες που αποφάσισαν να μετατρέψουν σε… επιχείρηση το Pokemon Go! Αφορμή για την κίνηση της εταιρείας στάθηκαν διαδικτυακές αγγελίες στις οποίες χρήστες πωλούν έτοιμα accounts με υψηλό σκόρ.

Η νέα μανία που έχει κυριεύσει την Υφήλιο έχει γίνει εργαλείο για… απάτες και κέρδη, με κάποιους να έχουν βγάλει στο διαδικτυακό σφυρί καλοσχεδιασμένους και εξελιγμένους λογαριασμούς έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ.

p4.jpg

Μία ματιά στη γνωστή ιστοσελίδα δημοπρασιών eBay αποκαλύπτει πως έχουν βγει προς πώληση λογαριασμοί Pokemon Go με πολλούς πόντους και πολλά Pokemons, οι οποίοι διατίθενται -παράνομα- ακόμα και για ποσά που ξεπερνούν ακόμα και τα 1.000 ευρώ!

«Η χρήση της Υπηρεσίας ή του Περιεχομένου, ή οποιουδήποτε τμήματός τους για εμπορικό σκοπό, ή προς όφελος τρίτου, ή με τρόπο που δεν επιτρέπεται από τους όρους χρήσης, μπορεί να οδηγήσει σε απενεργοποίηση του λογαριασμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Nintendo, ενώ τονίζοντας πως «η πώληση, η μεταπώληση και η ενοικίαση του λογαριασμού απαγορεύεται». προειδοποιεί με απενεργοποίηση των εν λόγω λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Μαϊμού» Pokemon Go «κλειδώνουν» τα κινητά τηλέφωνα!

Σπαρταριστό βίντεο: ΑΥΤΟΣ είναι ο πανηγυρισμός Pokemon Go!

Παραλίγο να σκοτωθεί γιατί έπαιζε Pokemon go: Έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περιπολικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top