Με καρκίνο ο σεναριογράφος γνωστών σειρών – Τι εξομολογείται ο ίδιος!

Η περιπέτεια υγείας του Λευτέρη Καπώνη

Με καρκίνο ο σεναριογράφος γνωστών σειρών – Τι εξομολογείται ο ίδιος!

Την περιπέτεια υγείας του αποκαλύπτει ο σεναριογράφος πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, ο οποίος, μετά από εξετάσεις για αρθρίτιδα, βρέθηκε με… καρκίνο στον πνεύμονα!

«Πήγα για ρευματοειδή αρθρίτιδα στα δάχτυλα και μου έκαναν ένα σωρό εξετάσεις γι’ άλλα πράγματα. Ο γιατρός μου έδινε ένα 5% να έχω κάτι σοβαρό και τελικά είχα αυτό. Ήμουν στα Εφημερεύοντα και ο γιατρός ήταν μικρός και ό,τι είχε διαβάσει το εφάρμοζε. Μου είπε μια γιατρίνα πως είμαι πολύ τυχερός που έπεσα πάνω σε αυτόν που τα τσεκάριζε όλα. Όπως, επίσης, ήμουν τυχερός, γιατί με προειδοποίησε μια αρθρίτιδα», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο Λευτέρης Καπώνης.

Ο σεναριογράφος, γνωστός από τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι «Τζιβαέρι», «Άφρικα» «Ακάλυπτος» και «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή», αναφέρει πως «το πρόβλημα το είχα στον πνεύμονα. Ο ��ιατρός μου είπε πως αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με τη χημειοθεραπεία. Με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε πως είμαι ασφαλής», ενώ προσθέτει ότι οι εξετάσεις του είναι πλέον καλές.

«Από την αρχή που μου το ανακοίνωσαν ήμουν ψύχραιμος… Ποτέ δεν είχα φόβο», λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει την τραγική σύμπτωση: την μέρα που έγινε η διάγνωση, του τηλεφώνησαν από τον ΑΝΤ1 για να γράψει τη συνέχεια του «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή», αλλά και δέχθηκε πρόταση από άλλο κανάλι για καινούργια σειρά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top