«Κάρφωσε» την Καμπουρέλη ο αδερφός της Βουγιουκλάκη – Τι του απάντησε!

Χαμός λόγω της επιθυμίας της μανικιουρίστας να υποδυθεί την Αλίκη

«Κάρφωσε» την Καμπουρέλη ο αδερφός της Βουγιουκλάκη – Τι του απάντησε!

​Με σκληρά λόγια σχολίασε ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν ρωτήθηκε για την επιθυμία της Τέτας Καμπουρέλη να ενσαρκώσει την αγαπημένη ηθοποιό, με την μανικιούριστα να ξεσπά on air για τα λεγόμενά του!

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης κλήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής «Με το Καλημέρα» να σχολιάσει το ότι η Τέτα θα πάρει άδεια από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ για να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία θα υποδυθεί την Αλίκη. «Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά αν πάτε στο Δρομοκαΐτειο θα δείτε πολλούς να κάνουν τον Μεγάλο Ναπολέοντα. Ε, δεν θα το σχολιάσω», απάντησε εκείνος.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στη συνέχεια και από την εκπομπή «Πρωινούλι», με την μανικιουρίστα – πανελίστρια να λέει σε έντονο ύφος: «ο θαυμασμός μου για την Αλίκη δεν απαγορεύεται. Έχει δίκιο από την άποψη ότι κανένας δεν μπορεί να γίνει Αλίκη. Αλλά το να αναφέρεις ότι θαυμάζω την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ότι έχω μεγαλώσει μαζί της… δεν μπορεί να αποκλείσει κανένας τον θαυμασμό μου! Σε ένα αποκριάτικο πάρτι κάνεις ότι θέλεις. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα υποκριτικής. Δεν είμαι μία που βγήκε από το σπίτι της και πήγε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο πλευρές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top