Φαβορί στα Emmy το «Game Of Thrones»: Συγκέντρωσε ξανά τις περισσότερες υποψηφιότητες!

Ποιες σειρές διεκδικούν αγαλματίδιο

Φαβορί στα Emmy το «Game Of Thrones»: Συγκέντρωσε ξανά τις περισσότερες υποψηφιότητες!

​Ακόμα μία χρονιά απέσπασε τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY το «Game Of Thrones», που διεκδικεί 23 αγαλματίδια! Σοβαρός ανταγωνιστής του, πάντως, είναι το «Americans», ενώ ξεχωρίζουν τα «Veep» και «The People v. O.J. Simpson».

Σύμφωνα με τον κατάλογο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, οι μάχες του Γουέστερος, που καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, είναι υποψήφιες σε 23 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων είναι οι καλύτερη δραματική σειρά, καλύτερος β΄ ανδρικός ρόλος (με δύο ηθοποιούς της) και καλύτερος β΄ γυναικείος ρόλος (με τρεις υποψηφιό��ητες από το καστ της). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά - φαινόμενο, το 2015 είχε 24 υποψηφιότητες και απέσπασε 12 βραβεία.

Από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες ξεχωρίζουν το «The People vs O.J. Simpson: American Crime Story», που πραγματεύεται την πολύκροτη δίκη του διάσημου Αμερικανού αθλητή και ηθοποιού και διεκδικεί 22 αγαλματίδια, ενώ με 18 βραβεία φλερτάρει το «Fargo», που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία των αδελφών Ίθαν και Τζόελ Κοέν η οποία προβλήθηκε το 1996.

Για τον καλύτερο α’ ανδρικό ρόλο «μάχονται» οι Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. και Κόρτνεϊ Β. Βανς, την ώρα που φαβορί για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού θεωρείται η Σάρα Πόλσον.

Στις κωμικές σειρές, η πολιτική σάτιρα «Veep» προηγείται με 17 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και εκείνη για την καλύτερη ηθοποιό, για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους.

Η 68η απονομή των Emmy θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου, στο Λος Άντζελες.

Δείτε αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες εδώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top