Είναι επίσημο: Θα ρίχνει «Φως στο Τούνελ» και την επόμενη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη

Δείτε τι αναφέρει με ανακοίνωση του το κανάλι της Κάντζας

Είναι επίσημο: Θα ρίχνει «Φως στο Τούνελ» και την επόμενη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη

Δυο εβδομάδες αφότου ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε από τον «αέρα» του «Happy Day» ότι η Αγγελική Νικολούλη μένει στον Alpha, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας:

«Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Alpha.

Να σημειώσουμε, πως πριν από μερικές εβδομάδες, δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να «μετακομίζει» στο κανάλι «Epsilon» έχοντας δεχτεί μια δελεαστική προσφορά.

Ωστόσο η ίδια απαντώντας με προσωπικό μήνυμα στον Δήμο Βερύκιο (το οποίο ο δημοσιογράφος διάβασε «στον αέρα»), τα είχε διαψεύσει λέγοντας:

«Καλημέρα Δήμο! Μαζί και στα δύσκολα. Πάνω απ΄ όλα η φιλία και οι ηθικές αξίες. Να ξέρεις ότι εγώ, όπως κι εσύ, κλωτσάμε τα χρήματα και ας είναι πολλές φορές πάρα πολλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top