«Pablo Escobar»: Ο Πάμπλο υποψιάζεται πως θέλουν να τον σκοτώσουν

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

«Pablo Escobar»: Ο Πάμπλο υποψιάζεται πως θέλουν να τον σκοτώσουν

Aπόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της σειράς τους Star «Pablo Escobar».

O Παμπλο κρύβεται μέχρι να λύσει το θέμα, που έχει προκύψει με τη δικαστή Μαγκνταλένα. Ο Πελούτσε κλέβει το αυτοκίνητο της Μαγκνταλένα αλλά μετά την παράκληση της μητέρας του, το επιστρέφει.

Ο Πάμπλο υποψιάζεται πως θέλουν να τον σκοτώσουν και ο βασικός ύποπτος είναι ο Άλγκουτσιλ. Ο Πάμπλο, ο Γκονζάλο και ο Τσίλι, καταφέρνουν να μείνουν έξω από τη φυλακή δωροδοκώντας κάποιους ανθρώπους. Ο Γκόνζαλο και ο Πάμπλο δολοφονούν όλους τους άνδρες της αστυνομίας, που τους συνέλαβαν και πήραν το εμπόρευμα τους. Οι αδελφοί Μοτόα δεν έχουν τρόπο να αγοράσουν την παραγωγή του Πάμπλο και έτσι εκείνος αποφασίζει να αναζητήσει έναν άλλο τρόπο για να πουλήσει. Έρχεται σε επαφή με την Γκρασιέλα και ταξιδεύει στο Μαϊάμι για να προτείνει τη διαπραγμάτευση. Ο Γκονζάλο προτείνει στον Πάμπλο να αγοράσει ένα αεροπλάνο για να στείλει το εμπόρευμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, διότι το εμπόρευμα, που στέλνουν στην Γκρασιέλα δεν φθάνει πάντα στον προορισμό του. Η Πατρίτσια γεννάει τον γιο του Πάμπλο και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος.

Ο Γκονζάλο αρχίζει να αναζητά συνεταίρους να επενδύσουν τα χρήματα τους και να αγοράσουν τα αεροπλάνα για να μεταφέρουν το εμπόρευμα. Ο Πάμπλο κάνει την πρώτη αποστολή του στο αεροπλάνο που αγόρασε και όλα πάνε καλά. Γιορτάζει τα Χριστούγεννα και αγοράζει δώρα σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Ο Τζέρσον, ο μεγαλύτερος αδελφός του Πάμπλο σκοτώνεται εξαιτίας του Ελιεσέρ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top